Acasă Actualitate Târgul de Crăciun și Împreună dăruim, la Școala nr. 2 Timișoara

Târgul de Crăciun și Împreună dăruim, la Școala nr. 2 Timișoara

DISTRIBUIȚI

Școala Gimnazială nr. 2 , de pe strada Mureș nr. 8 Timișoara,  continuă tradiția, în 2023, și organizează cea de-a treia ediție a spectacolului caritabil “Împreună dăruim!”, alături de Asociația de părinți “Pentru voi”, Școala nr. 2.

Ediția din acest an va avea loc la Casa Tineretului din Timișoara, în 19 decembrie, începând cu ora 11. Pe scenă vor urcă elevii artiști ai școlii dornici să contribuie prin talentul lor la sporirea bucuriei sărbătorilor.

“Organizatorii vă așteaptă cu drag să vă deschideți inima cu generozitate, deoarece doar împreună putem să schimbăm lumea, Împreună dăruim!”, îndeamnă Școala nr. 2.

De asemenea, decembrie este luna generozității și a dorințelor împlinite. Dorința arzătoare a elevilor Școlii Gimnaziale nr. 2 din Timișoara este de a avea un spațiu de lectură nou – nouț, cu cărți frumoase și interesante, care să le devină în timp cei mai buni prieteni.

Lectura într-un spațiu adecvat, multicolor și relaxant este cea mai bună cale de a dezvoltă competențele literare, este de părere prof. Oana Maria Pentea, directoarea școlii.

În acest sens, invitația din partea Organizației Narada a fost binevenită.

În dată de 18 decembrie, Școala Gimnazială nr. 2 Timișoara va fi singură școală din județ care își deschide porțile pentru Târgul de Crăciun organizat în cadrul campaniei “Împreună pentru școala noastră”.

Organizația Narada este inițiatoarea campaniei Împreună pentru școala noastră și a început demersurile pentru organizarea târgului cu același nume ce va avea loc concomitent, pe 18 decembrie, în 60 de școli din România.

Campania și acest eveniment au că obiectiv mobilizarea masivă a comunităților din jurul școlilor, a companiilor locale și naționale și a societății civile cu scopul de a strânge fonduri pentru 30 de mii de copii din România și de a rezolva astfel urgențele de infrastructură și educaționale semnalate de școlile în care învață acești copii, pe HartaEdu.ro.

Vă invităm să fiți alături de elevii școlii, pentru a le îndeplini dorința, accesând linkul și donând pentru Școala Gimnazială nr. 2 Timișoara. https://bit.ly/TargLaNR2 . Împreună putem face școlile mai frumoase – este mesajul organizatorilor.

 

Comentarii

comentarii