Acasă Actualitate Târgul Liceelor Timișene, două zile, la Iulius Town Timișoara

Târgul Liceelor Timișene, două zile, la Iulius Town Timișoara

DISTRIBUIȚI

Prima ediție a High School Festival organizat de Sapphire România în cadrul Târgului Liceelor Timișene se va desfășura, în data de 7 și 8 aprilie, la Timișoara, la cel mai mare centru comercial din zona de vest, Iulius Town Timișoara.

Există oportunitatea de a discuta cu peste 40 de licee din tot județul în cadrul standurilor de prezentare cu oferte educaționale pregătite special pentru peste 20.000 de elevi, părinți, cadre didactice și membrii ai comunității.

Pe parcursul desfășurării evenimentului, participanții se vor bucura de diverse show-uri, consiliere în carieră specializată, conferințe, workshopuri, concursuri, tombole cu premii consistente și de o zonă tip arcade games.

Pentru a reduce risipa de hârtie, clasicele flyere vor fi înlocuite cu materiale interactive care pot fi accesate scanând codurile QR de la standurile liceelor sau din incinta festivalului.

Vă așteptăm cu mult drag și nerăbdare la o ediție în exclusivitate a Târgului Liceelor Timișene, în formatul de festival al liceelor. Facebook Group: www.tglictm.ro/fb_group. Instagram: www.tglictm.ro/ig

 

Comentarii

comentarii