Acasă Economic Târguri de antichități și de accesorii, în week-end, la Iulius Mall Timișoara

Târguri de antichități și de accesorii, în week-end, la Iulius Mall Timișoara

929
DISTRIBUIȚI

Sfârșitul de săptămână aduce noi evenimente la Iulius Mall Timișoara, care să completeze periplul prin magazine al celor dornici de sesiuni de shopping. Târg de obiecte cu patina timpului și târg de bijuterii și accesorii fashion sunt propunerile pentru cei pasionați de piese unicat. Totodată, iubitorii de frumos pot admira o pictură cu dimensiuni impresionante.

De vineri până duminică inclusiv, în perioada 11 – 13 august 2017, parterul Iulius Mall va găzdui o nouă ediție a Târgului de Antichități. Toți cei pasionați de poveștile trecutului vor descoperi obiecte aparte, care să le îmbogățească colecțiile sau să ofere un plus de personalitate locuinței lor. Târgul reunește numeroși expozanți din toate colțurile țării, dornici să prezinte articole cu dichis: piese de mobilier, tablouri, statuete, bijuterii şi argintărie, ceasuri de colecţie, numismatică, filatelie, porţelanuri, viniluri, aparate foto vechi, cărți şi multe alte articole care impresionează prin valoarea amplificată de trecerea timpului.

În aceeași perioadă, la demisolul Iulius Mall se desfășoară Târgul de Bijuterii și Accesorii Fashion. Cei care apreciază obiectele lucrate manual vor putea alege dintr-o multitudine de propuneri care să le completeze ținutele de sezon. Podoabele prezentare sunt originale prin tehnicile și materialele din care sunt realizate: fimo, piele, steampunk, pietre prețioase și semiprețioase. În plus, clienții pot alege curele, portofele, articole de marochinărie, genți, accesorii pentru păr, cutii pentru bijuterii și decorațiuni felurite.

Cei care apreciază arta, sub toate formele ei, vor putea admira, în perioada 11 – 17 august, o lucrare deosebită, semnată de pictorul ieșean Edi Apostu. „Spirală de Timp. 8207” reprezintă o creație de 6 metri înălțime și 3,5 metri lățime, unică prin faptul că este realizată prin utilizarea a 8.207 de culori pure, distincte, combinate manual.

Comentarii

comentarii