Acasă Actualitate Târguri de produse naturale și de accesorii, în week-end, la Iulius Mall...

Târguri de produse naturale și de accesorii, în week-end, la Iulius Mall Timișoara

1126
DISTRIBUIȚI

Sfârșitul de săptămână aduce noi evenimente care să completeze sesiunile de shopping ale clienților Iulius Mall Timișoara. Pentru cei preocupați de un stil de viață sănătos se desfășoară un târg de produse naturale, iar pasionații de fashion vor găsi o diversitate de propuneri de bijuterii și accesorii handmade și nu numai.

Până duminică inclusiv, 24 iunie 2018, demisolul Iulius Mall Timișoara găzduiește Târgul de Bijuterii & Accesorii Fashion. Peste 20 de expozanți vin în întâmpinarea doamnelor și domnișoarelor cu propuneri felurite de podoabe, care să le completeze ținutele de vară. Pasionatele de modă vor găsi bijuterii realizate din pietre prețioase și semiprețioase, dar și din materiale neconvenționale și multe alte articole care pot oferi un plus de personalitate garderobei lor.

În aceeași perioadă, la parterul Iulius Mall Timișoara este instalat Târgul de Produse Naturale și de Sănătate. Miere și produse apicole, sucuri, gemuri și siropuri, semințe, fructe uscate, ceaiuri și multe alte propuneri care păstrează proprietățile naturale vor putea fi achiziționate de cei care pun preț pe o alimentație cât mai sănătoasă. Și pentru persoanele aflate în căutarea unor terapii alternative vor fi oferte, de la remedii medicinale, până la cosmetice naturale, articole feng shui și multe altele.

În continuare, microbiștii sunt invitați în food court Iulius Mall Timișoara să vizioneze meciurile de la Campionatul Mondial de Fotbal 2018 din Rusia. Pe toată perioada de desfășurare a competiției, iubitorii „sportului rege” pot vedea partidele de fotbal transmise de Televiziunea Naţională Română, în intervalul orar 10.00 – 22.00. Astfel, își vor putea susține echipa favorită în pauza de masă sau în timpul petrecut alături de prieteni.

Comentarii

comentarii