Acasă Cultura Teatrul Maghiar Timișoara a pregătit 15 spectacole, în septembrie 2021, Actor’s World...

Teatrul Maghiar Timișoara a pregătit 15 spectacole, în septembrie 2021, Actor’s World Championship

398
DISTRIBUIȚI

Teatrul Maghiar de Stat „Csiky Gergely” Timișoara a pregătit un număr de 15 spectacole, pe luna septembrie 2021, scrise de mari dramaturgi și puse în scenă de cei mai buni regizori.

Dintre acestea amintim: Pe calea crucii, Orașul paralel, Tragedia omului, regizor, Silviu Purcărete, Răsturnare, Zi-i, Seară de improvizație sau Omul care nu putea vorbi decât ceea ce citea, regizor Adrian Sitaru.

În 4 septembrie, la ora 10, și în 5 septembrie, la ora 23, va avea loc Actor’s World Championship 2021.

Ultimul an și jumătate a adus în viețile tuturor multă incertitudine, schimbări și imprevizibile răsturnări de planuri. Însă nevoia de a ne întâlni, de a ne juca împreună, a rămas neschimbată. Ba chiar a devenit tot mai intensă!
De aceea, compania Teatrul Maghiar de Stat Csiky Gergely din Timișoara, împreună cu echipa Asociației ProTeszt, ca în fiecare an din 2017, la sfârșitul verii, lansează din nou invitația pentru toți iubitorii de teatru și sport, de a ne reîntâlni, în spirit de competiție și fair-play. Să ne luăm la întrecere cu talentul, pasiunile și vigoarea noastră și pe terenurile de sport!

”Așadar, vă așteptăm cu drag la Timișoara în perioada 4-5 septembrie 2021, la cea de-a patra ediție a Olimpiadei Actorilor – Actor’s World Championship, unde veți avea ocazia perfectă de-a vă demonstra talentele sportive!”, îndeamnă Teatrul Maghiar Timișora.

Înscrierile se fac la adresa pr@tm-t.ro.

Az elmúlt másfél év mindannyiunk életében sok bizonytalanságot, változást és váratlan újratervezést hozott. De az egymással való találkozás, a közös játék igénye változatlanul megmaradt.

Mi pedig, a temesvári Csiky Gergely Állami Magyar Színház társulata, valamit a ProTeszt Egyesület munkatársai, ahogy 2017 óta minden nyár végén, újra találkozásra, közös játékra hívunk minden színház- és sportbarátot. Mérjük össze tehetségüket, tudásunkat, erőnlétünket a sportpályán is!

Épp ezért szeretettel várunk mindenkit 2021. szeptember 4 és 5 között, ahol a negyedik Actor’s World Championship keretén belül mutathatjátok meg, mit tudtok.
Jelentkezni lehet a pr@tm-t.ro e-mail címen.

Toate reprezentațiile Teatrului Maghiar Timișoara sunt traduse în limba română.

Vă așteptăm! -îndeamnă reprezentanții instituției.

 

Comentarii

comentarii