Acasă Actualitate Teatrul Naţional din Timişoara îşi suspendă activitatea cu publicul până la jumătatea...

Teatrul Naţional din Timişoara îşi suspendă activitatea cu publicul până la jumătatea lunii octombrie, în urma creşterii numărului de contaminări cu SARS-CoV-2

174
DISTRIBUIȚI

Teatrul Naţional din Timişoara a anunţat marţi că îşi suspendă activitatea cu publicul până la jumătatea lunii octombrie, în urma creşterii numărului de contaminări cu SARS-CoV-2 în oraş.

Într-un comunicat remis News.ro a fost precizat: „Având în vedere includerea municipiului Timişoara pe lista localităţilor unde incidenţa cazurilor este cuprinsă între 6/1000 de locuitori şi 7,5/1000 de locuitori, conform HCJSU Timiş nr. 120/27.09.2021, sunt puse în aplicare măsurile prevăzute pentru rata actuală de infectare, stabilite prin HG nr. 932/2021, cu modificările şi completările ulterioare”.

În consecinţă, Teatrul Naţional din Timişoara este nevoit să suspende activitatea cu public în perioada 28 septembrie 2021 – 11 octombrie 2021.

Spectacolul programat pentru marţi seară, „M-am hotărât să devin prost”, precum şi reprezentaţiile programate în cele două săli de spectacol până pe 11 octombrie vor fi reprogramate în funcţie de evoluţia situaţiei şi vor fi anunţate imediat ce va fi posibil.

Biletele achiziţionate se reportează pentru reprezentaţiile reprogramate sau pot fi rambursate, a mai anunţat instituţia.

 

Comentarii

comentarii