Acasă Cultura Teatrul Național Timișoara – dezbatere despre importanța artelor în distanțarea socială în...

Teatrul Național Timișoara – dezbatere despre importanța artelor în distanțarea socială în pandemia de COVID19

1383
DISTRIBUIȚI

Teatrul Național din Timișoara s-a alăturat altor 80 de reprezentanți ai festivalurilor din Europa într-o discuție moderată de European Festivals Association despre importanța artelor în situația distanțării sociale, în pandemia de COVID19.

De asemenea discuția a fost și despre responsabilitatea care le revine festivalurilor să reînvie spiritul comunității în perioada de după pandemie, despre cum pot instituțiile de cultură să mențină artiștii aproape de publicul lor până când, actorii se vor putea cu toții întoarce la scenă – acolo unde artele spectacolului își dezvăluie magia unică și de neînlocuit.

”Discuții au fost și despre soluțiile pe care le putem găsi împreună  pentru a ne recâștiga normalitatea!”, susține Teatrul Național Timișoara.

Cum spectacolele nu mai au loc în pandemia COVID19, seria  „Întâlnirilor la voi acasă” are loc pe canalul YouTube al Teatrului Național din Timișoara.

Înregistrările tuturor spectacolelor difuzate în premieră online vor rămâne active pe canalul YouTube  până pe 1 mai 2020.

Comentarii

comentarii