Acasă Cultura Teatrul Portabil Timișoara – 5 ani de activitate. Concert și distracție la...

Teatrul Portabil Timișoara – 5 ani de activitate. Concert și distracție la Țarina lu’ Petre

561
DISTRIBUIȚI

Teatrul Portabil Timișoara împlinește 5 ani de activitate de aceea îi invită pe bănățeni, în 5 septembrie, începând cu ora 11, în natură la Țarina lu’ Petre la un outdoor garden party cu multe condimente artistice.

Programul este urmatorul:

11-17 – ateliere pentru copii, părinți și bunici – creative writing, impro, handmade stuff and more – detalii în curând.

19 – Plai cu dor – LMA Edition. Plai cu dor este producția noastră de suflet, inspirată de obiceiurile și tradițiile de Dragobete, cu poezie și muzică live. Mereu altfel, mereu cu alte texte și piese, un spectacol pur estetic și atât, în care vorbim despre dragoste și iubire, în toate formele ei.

20 – Funky cover concert, MNK experiment acustic

21 – Surprise DJ Set

Ongoing: Theater Ability, finanțat de Comisia Europeană prin Corpul European de Solitaritate este dedicat persoanelor cu dizabilități sau provenite din medii defavorizate, reunind în prezent cinci asociații și instituții de profil, care nu pot lipsi de la evenimentul nostru. Ei vă vor aștepta cu ateliere și momente artistice.

Red Tent – un concept lansat recent, este vorba despre un safe spot dedicat exclusiv femeilor.

“Dacă e petrecere, sigur e și mâncare bună. Nu știm încă ce gătim, dar sigur va fi pe vatră și cu produse locale”, atenționează organizatorii.

Participarea este permisă numai pentru persoanele care sunt vaccinate, pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei de vaccinare; persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore. Minorii sub 16 ani sunt exceptați de la prezentarea dovezilor medicale necesare participării.

 

 

Comentarii

comentarii