Acasă Cultura Teddy Bear Hospital la Cartea de Nisip

Teddy Bear Hospital la Cartea de Nisip

DISTRIBUIȚI

Teddy Bear Hospital îi invită pe cei mici la o nouă întâlnire cu viitorii medici pediatri, miercuri, 20 mai, de la ora 11, la Cartea de Nisip. Proiect internaţional de Sănătate Publică, adresat copiilor între 3 şi 6 ani, programul are două obiective principale: acela de a schimba percepţia copiilor cu privire la medici şi spitale şi de a oferi viitorilor doctori posibilitatea interacţiunii cu micii pacienţi şi ocazia de a-i înţelege mai bine. Cum cel mai adesea familia este cea care induce de foarte timpuriu frica faţă de personalul sanitar şi faţă de cabinetele medicale, studenţii implicaţi în acest proiect sunt conştienţi că scopul activităţii medicale nu este doar acela de a diagnostica şi de a oferi un tratament, ci şi acela de a construi o relaţie medic-pacient durabilă şi bazată pe încredere reciprocă.
În Timişoara, proiectul este implementat de Societatea Studenţilor în Medicină din Timişoara, o organizaţie nonprofit, cu caracter socioprofesional, creată pentru a apăra şi promova drepturile şi interesele studenţilor din Universitatea de Medicină “Victor Babeş”. Înscrierile la Teddy Bear Hospital se fac în limita locurilor disponibile la tel.: (0256).433.094 / 0756.158.765, pe mail: carteadenisip@grupullibrarium.ro sau direct în librărie în caietul de înscrieri.
Accesul este gratuit, aşa că sunteţi aşteptaţi împreună cu piticii şi jucăriile lor preferate la întâlnirile cu viitorii medici pediatri pentru a învăţa prin joc cum să transformaţi corvoada vizitei la doctor într-o experienţă plăcută şi distractivă.
Mai urmează o întâlnire, pe 23 mai, de la ora 16.

Comentarii

comentarii