Acas─â Cultura Teddy Bear Hospital la Cartea de Nisip

Teddy Bear Hospital la Cartea de Nisip

687
DISTRIBUIȚI

Teddy Bear Hospital ├«i invit─â pe cei mici la o nou─â ├«nt├ólnire cu viitorii medici pediatri, miercuri, 20 mai, de la ora 11, la Cartea de Nisip. Proiect interna┼úional de S─ân─âtate Public─â, adresat copiilor ├«ntre 3 ┼či 6 ani, programul are dou─â obiective principale: acela de a schimba percep┼úia copiilor cu privire la medici ┼či spitale ┼či de a oferi viitorilor doctori posibilitatea interac┼úiunii cu micii pacien┼úi ┼či ocazia de a-i ├«n┼úelege mai bine. Cum cel mai adesea familia este cea care induce de foarte timpuriu frica fa┼ú─â de personalul sanitar ┼či fa┼ú─â de cabinetele medicale, studen┼úii implica┼úi ├«n acest proiect sunt con┼čtien┼úi c─â scopul activit─â┼úii medicale nu este doar acela de a diagnostica ┼či de a oferi un tratament, ci ┼či acela de a construi o rela┼úie medic-pacient durabil─â ┼či bazat─â pe ├«ncredere reciproc─â.
├Än Timi┼čoara, proiectul este implementat de Societatea Studen┼úilor ├«n Medicin─â din Timi┼čoara, o organiza┼úie nonprofit, cu caracter socioprofesional, creat─â pentru a ap─âra ┼či promova drepturile ┼či interesele studen┼úilor din Universitatea de Medicin─â “Victor Babe┼č”. ├Änscrierile la Teddy Bear Hospital se fac ├«n limita locurilor disponibile la tel.: (0256).433.094 / 0756.158.765, pe mail: carteadenisip@grupullibrarium.ro sau direct ├«n libr─ârie ├«n caietul de ├«nscrieri.
Accesul este gratuit, a┼ča c─â sunte┼úi a┼čtepta┼úi ├«mpreun─â cu piticii ┼či juc─âriile lor preferate la ├«nt├ólnirile cu viitorii medici pediatri pentru a ├«nv─â┼úa prin joc cum s─â transforma┼úi corvoada vizitei la doctor ├«ntr-o experien┼ú─â pl─âcut─â ┼či distractiv─â.
Mai urmează o întâlnire, pe 23 mai, de la ora 16.

Comentarii

comentarii