Acasă Actualitate Ştefan Drăgulescu, fostul rector UMF Timişoara, a provocat un accident rutier

Ştefan Drăgulescu, fostul rector UMF Timişoara, a provocat un accident rutier

386
DISTRIBUIȚI

Accident cu maşina de serviciu

Ştefan Drăgulescu a provocat, în prima zi a lunii martie, la puţin timp după ce a aflat numele celui care îl va înlocui la şefia Universităţii de Medicină şi Farmacie „Victor Babeş” Timişoara, un accident în trafic. Drăgulescu se afla la volanul unei maşini care aparţine instituţiei pe care a condus-o în ultimii 20 ani.

Se pare că Drăgulescu ar fi lovit o altă maşină care se afla în trafic. Nu se ştie cu exactitate cine este de vină, pentru că Drăgulescu nu vrea să comenteze acest incident.

 

„Sunt bine şi nu vreau să declar nimic”

Contactat telefonic, fostul rector UMF Timişoara nu a vrut în primă fază să recunoască tamponarea din trafic. „Nu a avut loc niciun accident, nu ştiu la ce vă referiţi”, a spus Drăgulescu. Pus în faţa faptului împlinit, rectorul a recunoscut după câteva secunde acest incident. „Nu vreau să comentez prea multe, îi las pe cei abilitaţi, eu sunt pensionar. Nu vă pot spune mai multe despre acest incident, însă sunt bine şi nu am păţit nimic. Dacă vă întrebaţi ce căutam în maşina instituţiei, vă pot răspune că mai sunt rector până la 31 martie, atunci când îmi va expira mandatul”, a adăugat Ştefan Drăgulescu.

Maşină reparată pe asigurare

Filip Fiat, director economic în cadrul UMF Timişoara, spune că Drăgulescu nu va plăti niciun ban, pentru că maşina era asigurată. „Este adevărat că a avut loc un accident în trafic. Domnul rector este bine şi asta este tot ce contează. Maşina avea asigurare şi CASCO şi nu va fi nevoie de reparaţii care să fie suportate de noi. Nu am vorbit cu domnul Drăgulescu, dar am aflat că nu el a fost de vină. Din câte ştiu, domul rector se afla într-o depăşire, iar cel care era depăşit a virat brusc la stânga”, spune Filip Fiat.

IPJ Timiş nu poate oferi prea multe detalii despre acest caz pentru că accidentul nu a fost cu victime şi este posibil să nu fi fost reclamat la Biroul tamponări. „Dacă este vorba despre o tamponare minoră, cei implicaţi se pot înţelege între ei. Numele Ştefan Drăgulescu nu apare în registrele noastre. Este posibil însă să apară doar numerele de înmatriculare ale maşinilor, care se presupune că au fost implicate în această tamponare”, spune Mădălina Mezdrea, purtăror de cuvânt al IPJ Timiş.

Comentarii

comentarii