Acasă Actualitate Tembelism auto. Străzile Timișoarei nu mai sunt sigure!

Tembelism auto. Străzile Timișoarei nu mai sunt sigure!

DISTRIBUIȚI

Poliția Rutieră apare doar în momentele tragice ale unui accident complicat. Poliția Rutieră nu face prevenție. Iată, adevăruri repetabile. Iarna aceasta a adus orașul în multe situații penibile, din perspectiva circulației rutiere. Las la o parte, în acest caz, situația din administrație, nu doar zăpada necurățată face probleme, ci sau mai ales, calitatea îndoielnică a șoferilor. Calitatea îndoielnică a șofatului.

Marți, 8 ianuarie, 2019, ora 17,30. Pe Calea Aradului din Timișoara, șoferul din mașina cu numărul TM31EWI făcea ”acrobații” pe direcția de intrarea în oraș. Speria, pur și simplu, șoferii celorlalte mașini. Fără semnalizare, trecea într-o goană nebună, nu știm, poate băuse, poate nu, de pe o bandă pe alta… Șoferii îl semnalizau luminos. Niciun rezultat. Au început să claxoneze. Nimic! Atunci, a fost fotografiat. Ce să vezi? O figură nervoasă, care tocmai își organiza șirul cuvintelor vulgare, imposibil de surprins, agresivitatea lui punând stăpânire pe expresia sa facială, bună de prezentat unui psiholog, pentru interpretări detaliate! Capul ieșit pe geamul mașinii, la multe grade cu minus, în toiul iernii, nu sunt, oare, suficiente pentru diagnoza cazului?

Aceștia sunt dușmanii circulației civilizate. Mai sunt și o parte din cauzele accidentărilor din Timișoara, oraș sufocat de nebunie.

Sperăm ca Poliția Rutieră să facă exercițiul legal al autosesizării. Și să tragă concluzii.

Comentarii

comentarii