Acasă Actualitate Tendințe în machiajul de mireasă pentru 2023

Tendințe în machiajul de mireasă pentru 2023

DISTRIBUIȚI

În 2022, s-a întâmplat ceva incredibil. Machiajul clasic de mireasă cu accente pe ochi și ruj nude, popular în ultimii ani, a fost în sfârșit dat jos de pe piedestal. Libertatea de exprimare și accentele luminoase sunt motto-ul noului sezon de nunți. Dar, bineînțeles, nu trebuie să uităm nici de naturalețe.

 În articolul de astăzi vorbim despre principalele tendințe în materie de machiaj de nuntă pentru 2023.

Efect de bronz strălucitor

Vei străluci la nunta ta, la propriu și la figurat. Acest truc de machiaj mireasă este perfect pentru cei care plănuiesc o nuntă în aer liber sau boho, sau care doresc doar să „strălucească din interior” precum Hailey Bieber. Combinația dintre un ton radiant și nuanțele maro arată foarte natural. Amestecă iluminatorul lichid cu fondul de ten și apoi aplică un bronzer – poate fi folosit și ca fard pentru pleoape. Accesează magazinul online Makeup.ro pentru a achiziționa produse de calitate.

Buze colorate

Un ruj de o nuanță intensă va adăuga accent look-ului tău. Cu condiția ca restul machiajului să fie păstrat într-un ton neutru, de exemplu, un fard argintiu sau auriu https://makeup.ro/categorys/23452/, o picătură de iluminator pe pomeți și în colțurile ochilor, mascara neagră. Apropo, poți alege fie un ruj mat, fie unul lucios. Imaginează-ți doar cât de frumos va arăta în contrast cu ținuta albă!

Machiaj în nuanțe de coral

Aceasta este una dintre cele mai populare nuanțe în materie de machiaj din acest an – nu neapărat de mireasă. Culoarea caldă și delicată, combinând portocaliul și rozul, va oferi feței prospețime – exact ceea ce ai nevoie după o noapte nedormită înainte de ceremonie! Poți folosi un ruj sau un fard de obraz în nuanță coral.

Machiaj monocrom

În 2023, machiajul monocrom este mai relevant ca niciodată. În esență, produsele pentru buze, ochi și pomeți trebuie să fie de aceeași nuanță sau de nuanțe similare. Machiajul monocrom în tonuri roz va arăta deosebit de avantajos pentru fetele cu un ton deschis al pielii și un subton rece. Dacă ai un ton mediu sau închis cu un subton cald, același coral este ideal.

 Machiaj fără machiaj

Ton uniform, sprâncene ușor accentuate, rimel și luciu de buze lucios sunt atingerea finală perfectă pentru un machiaj natural. Pentru nuntă, poți opta pentru un luciu transparent, este potrivit atât pentru un machiaj de zi, cât și pentru machiajul de seară.

Săgeți „ochi de pisică”

Săgețile sunt mereu actuale, doar că își schimbă forma în fiecare an. Anul acesta, apropo, săgețile în formă de coadă de pește sunt nespus de populare. Dar pentru machiajul de mireasă optează pentru clasicele atemporale – săgețile “ochi de pisică”, cu ele nu vei da niciodată greș. Codița săgeții poate fi lungă sau scurtă, mai groasă sau mai subțire – alegerea îți aparține.

Comentarii

comentarii