Acasă Actualitate Teoria conspiraţiei, în jurul stingerii făcliei din Cimitirul Eroilor, îi dă târcoale...

Teoria conspiraţiei, în jurul stingerii făcliei din Cimitirul Eroilor, îi dă târcoale primarului Nicolae Robu

437
DISTRIBUIȚI

Primarul Nicolae Robu s-a declarat indignat la maximum că cei de la Eon au stins flacăra etern aprinsă din Cimitirul Eroilor pentru neplata facturii, mai ales că, spune edilul, a fost vorba despre o sumă derizorie, de 5,6 mii de lei.

Fără să acuze pe cineva, edilul nu exclude posibilitatea ca intenţionat să se fi făcut asta, pentru a i se pune în spinare şi această chestiune.

“Este inadmisibil. Sunt extrem de indignat la maxim. Aseară am aflat. Aşa ceva este de neacceptat. Suntem în conflict cu administratorul cimitirului, avem un litigiu (…). Era o sumă de nimic, de nici 6.000 lei. Banii au fost plătiţi luni dimineaţa, dar am aflat că nu s-a putut da drumul la gaz până marţi dimineaţa pentru că s-a constatat că nu s-a făcut revizie de vreo doi ani la instalaţia de gaz, pentru care trebuia plătită suma de 260 lei. S-a plătit, s-a făcut revizia. S-a dat drumul”, a afirmat primarul Nicolae Robu.

El a spus că încă nu ştie cine se face vinovat de problemă, dacă este cineva din primărie sau nu, dar a promis că se va lămuri

“Nu e de vină administraţia primăriei pentru că noi nu avem sub control administraţia cimitirelor. Din cauza litigiului s-a blocat totul în instanţă. Voi vedea când ni s-a trimis factura. Nu pot eu şi să verific personal cimitirele să văd unde e tăiată iarba. (…). Fără să acuz pe nimeni, nu exclud nici să fi fost ceva făcut intenţionat, pentru a mi se arunca în cârcă”, a adăugat Nicolae Robu.

Comentarii

comentarii