Acasă Eveniment Terasă desființată ca urmare a intervenției polițiștilor locali, pe strada Bucegi

Terasă desființată ca urmare a intervenției polițiștilor locali, pe strada Bucegi

699
DISTRIBUIȚI

Pe strada Surorile Martir Caceu, o societate comercială a început să construiască o terasă. Cum noua construcție dădea chiar în geamul unei timișorence, aceasta a sesizat neregula, după ce clienții barului deranjau cu gălăgia lor. Polițiștii locali au venit în control și au constatat că nu există autorizație de construire. Societatea în cauză, Tehnoplus Timiș SRL, a desființat prompt construcția.

„Deranjată de gălăgia clienților barului menționat, timișoreanca a reclamat situația la Poliția Locală Timișoara, care a intervenit prompt somându-l pe cel care a început construcția respectivă, iar acesta a luat măsurile de desființare a lucrărilor imediat ca urmare a intervenției polițiștilor locali. Femeia a și transmis mulțumiri Poliției Locale, declarând că, iată, «cu adevărat lucrurile se rezolvă în Primărie»”, transmite Dana Seracin, purtător de cuvânt al Poliției Locale Timișoara.

De la începutul acestui an, polițiștii locali din cadrul Serviciului Disciplina în Construcții și Afișaj Stradal au răspuns și soluționat la un număr de 349 sesizări de la cetățeni, aplicând totodată un număr de 233 procese verbale de constatare a contravenției.

 

Comentarii

comentarii