Acasă Stiri recomandate Terasa ”Hotel Timişoara”, epicentrul hărţii estival-citadine

Terasa ”Hotel Timişoara”, epicentrul hărţii estival-citadine

DISTRIBUIȚI

FOTO

Party by Angel, printre spectaculoase vele-n vântul verii, vineri, 18 mai, la ora 22, când se inaugurează Terasa ”Hotel Timişoara”, un spaţiu urban chic, pentru oameni care fac oraşele interesante!

UPDATE: Pentru că vremea nu se arată prielnică planurilor organizatorilor de a petrece sub briza verii şi registrul meteo a sabotat cu înfrigurare pregătirile pentru party by Angel, inaugurarea Terasei „Hotel Timişoara” se amână pentru seara de 1 iunie 2012.

 Pe mesele luminate în culorile fericirii vă aşteaptă o colecţie de cocktailuri create special pentru vara 2012, în acord fin cu cele mai noi trenduri, cu zâmbete dulci de fructe proaspete ori  şampanie aristocratică, clasice sau signature’s house, mocktails, smoothies, spumă de mascarpone cu căpşuni, gusturi şi arome în stare să măgulească exigenţele celor mai rafinaţi adepţi ai noului hedonism citadin.
Acorduri lounge, nu-jazz, concertele live şi dj adepţi ai deep&soulful house conturează atmosfera muzicală. Espresso de dimineaţă, capuccino după toate regulile artei şi cocktailuri cu cafea, ceaiuri pour les connaisseurs, micul dejun cu un meniu lejer de gastronomie urbană, compus din salate ușoare şi sănătoase, starters, sandwiches şi deserturi irezistibile, îngheţată branduită, băuturi fine, vinuri alese, şampanie, cigars, totul în ton cu arhitectura stilată, mobilierul adaptat fiecărei clipe a zilei şi stări de spirit, stimulând deopotrivă relaxarea, răsfăţul, creativitatea, plăcerea  de a fi în lume, fac din Terasa ”Hotel Timişoara” epicentrul hărţii estival-citadine.
Rezervări pentru petrecerea inaugurală se fac la tel. 0256 300 232.
{vsig}galerie/terasa hotel timisoara{/vsig}

Comentarii

comentarii