Acasă Economic Terenul fabricii Elba, din zona Gării de Nord din Timișoara, vândut cu...

Terenul fabricii Elba, din zona Gării de Nord din Timișoara, vândut cu 12,5 milioane de euro. către un investitor imobiliar

DISTRIBUIȚI

Producătorul timişorean de sisteme şi corpuri de iluminat Elba, furnizor de faruri pentru grupuri auto precum Dacia-Renault sau Skoda, a negociat vânzarea unui teren de aproximativ 56.000 mp din Strada Gării, nr. 1, din Timişoara, unui dezvoltator imobiliar, pentru suma de 12,5 mil. euro, potrivit unui document al Consiliului de Administraţie al societăţii Elba.

„Consiliul de Administraţie al societăţii a făcut demersuri pentru vânzarea terenului din Strada Gării şi am primit o ofertă pe care o considerăm acceptabilă şi pe care o supunem aprobării acţionarilor. Suprafaţa terenului este de aproximativ 56.000 mp, (…) şi cuprinde inclusiv drumul de acces. Preţul este de 12,5 milioane de euro şi se va plăti după obţinerea aprobării PUZ-ului şi a autorizaţiei de construire pentru prima parte a construcţiei. Ca timp, se estimează un interval de maximum un an şi jumătate. Cumpărătorul este un investitor imobiliar şi doreşte să se menţină confidenţialitatea privind denumirea sa până la momentul întocmirii documentelor publice aferente procedurilor administrative“, se arată în documentul Consiliului de Administraţie al societăţii Elba.

Comentarii

comentarii