Acasă Economic Termen de înscriere prelungit pentru Romanian PR Award

Termen de înscriere prelungit pentru Romanian PR Award

536
DISTRIBUIȚI

Cea de-a 7-a ediţie a Romanian PR Award îşi prelungeşte data limită de înscrieri în competiţie. Agenţii de PR, companii, ONG-uri şi instituţii de stat se pot înscrie la PR Award până luni, 7 septembrie, ora 18.00. Studenţii sunt aşteptaţi să-şi depună aplicaţiile tot până la această dată. În competiţie pot fi înscrise una sau mai multe campanii în cadrul secţiunilor: Comunicare corporatistă, Comunicare pentru administrarea riscurilor, a crizelor şi a oportunităţilor, PR pentru marketing, Comunicare internă, Responsabilitate socială, Organizaţii non-guvernamentale. Societate civilă, Comunicare în domeniul public, Buget – / creativitate +. Studenţii concurează la categoria Junior PR Award. Cele mai bune proiecte înscrise vor fi premiate cu ocazia Galei PR Award, ce se va desfăşura în seara zilei de 30 septembrie, la Palatul Parlamentului.
Cu o comunicare dinamică şi concentrată pe conţinut, cu informaţie consistentă oferită de profesionişti în comunicare, cu noi membri în juriu, cu noi parteneri, cu o ofertă clară pentru tinerii candidaţi la o carieră în comunicare, cu tradiţie şi cu o promisiune, Romanian PR Award s-a transformat într-o campanie de conştientizare a importantei comunicării în spaţiul public românesc.
Prin tradiţie, jurizarea competiţiei este asigurată de către o echipă internaţională de practicieni, cercetători şi manageri, personalităţi recunoscute pentru expertiza lor în domeniul Relaţiilor Publice. Anul acesta, juriul este prezidat de Peter Debreceny (SUA), Chairman al Institute for Public Relations (IPR) şi Vice-Presedinte Arthur W Page Society, reunind 32 de specialişti în comunicare din 7 ţări. Criteriile de jurizare sunt conforme standardelor de performanţă ale Asociaţiei Internaţionale de Relaţii Publice (IPRA): Oportunitatea campaniei, Cercetarea, Planificarea, Execuţia, Evaluarea şi Creativitatea. Acestea pot fi consultate la http://www.praward.ro/pr-award.html.
Înscrierile se fac la: http://www.praward.ro/pr-award/inscriere/inscriere-persoane-juridice.html.
Campaniile câştigătoare din anii precedenţi pot fi consultate la http://www.praward.ro/pr-award/editii-anterioare/dupa-ani/2008.html.
Evenimentul se va desfăşura la Palatul Parlamentului, în perioada 29 septembrie – 1 octombrie, şi reuneşte Congresul Internaţional PR Week, PR Award Gala Night şi un training tematic de o zi. Congresul propune anul acesta 5 dezbateri pe teme actuale precum: PR 2.0: Consecinţele tehnologiilor web 2.0 asupra practicii de relaţii publice;  Lobbying; Etica în PR: repere, tendinţe şi controverse; De la Public Relations la Public Engagement; Creativitate în PR. Agenda PR Week va fi disponibilă pe site-ul evenimentului la începutul lunii septembrie, când vor începe şi înscrierile.

Comentarii

comentarii