Acasă Administraţie Termoscannere la intrarea în Primăria Timișoara

Termoscannere la intrarea în Primăria Timișoara

1106
DISTRIBUIȚI

Primarul Nicolae Robu a anunțat, în conferința din 12 mai, că Primăria a primit termoscannerele cu care ar urma să fie luată temperatura tuturor persoanelor care trec pragul clădirii de pe C.D. Loga, nr. 1.

„Am primit acele termoscannere. Vom putea verifica temperatura tuturor angajaților și publicului care vine la Primăria Timișoara”, a spus edilul-șef, înainte de a completa: „Sigur, noi încă încurajăm rezolvarea problemelor online. Nu doresc să revenim la o situație cu publicul necontrolată. Ne vom eficientiza. Mai bine să ne plimbăm în timpul acela, decât să aglomerăm orașul, știm cu stăm și cu locurile de parcare…”, a declarat Primarul.

Conform acestuia, persoanele cu temperatură de peste 37,7 oC nu vor fi lăsate să intre în Primărie. Acestea vor fi, în schimb, îndrumate să ia legătura cu medicul de familie.

În același timp, Robu dă asigurări că vor continua măsurile de curățenie și dezinfectare, cu acțiuni care ar trebui făcute chiar mai des, la ieșirea din starea de urgență. În privința transportului în comun, edilul a amintit că STPT a detaliat planul de acțiune. „Vom da în sarcina șoferilor și vatmanilor să se îngrijească la aceste aspecte. Nu este normal să fie lăsați unii indivizi să pună în pericol siguranța celor civilizați, care se comportă rațional”, a spus primarul.

Comentarii

comentarii