Acasă Cultura Thea și Matei Marconi și Blue Sync! Două concerte pe tramvaiul platforma...

Thea și Matei Marconi și Blue Sync! Două concerte pe tramvaiul platforma a STPT din Piața Unirii Timișoara

DISTRIBUIȚI

În weekendul acesta, Societatea de Transport Public Timișoara vă invităm la două evenimente muzicale pe tramvaiul platformă din Piața Unirii.

Sâmbătă, 26 august, ora 20:30 – Concert Blue Sync

Trupa Blue Sync a luat naștere în septembrie 2022 ca un jam session săptămânal între prieteni. Fiecare membru al trupei a avut și are diferite proiecte muzicale, dar acum este pentru prima dată când vor cânta împreună în această formulă, cu un set acustic. Stilurile abordate sunt blues/ country/ soft rock.
Componență:
David – chitară/ voce
Ernest – chitară/voce
Denis – clape
Claudiu – percuție/ bass

Duminică, 27 august, ora 20:30 – Concert Thea și Matei Marconi

Thea are 18 ani și face parte din noua generație de muzicieni ai Timișoarei. A activat timp de 7 ani în trupa The Skywalkers, proiect cu care a lansat un album în 2018, un EP în 2022 și câteva single-uri. Este o vocalistă cu o voce aparte, dar și o instrumentistă pasionată. Cântă la chitară acustică și bas și compune muzică de la vârsta de 10 ani. Din această toamnă va începe studiile în cadrul Universității Naționale de Muzică din București.

Thea va performa alături de fratele ei, Matei Marconi, elev in clasa a XI-a la Liceul de Muzică „Ion Vidu” din Timișoara. Matei este un foarte talentat percuționist, fiind premiat la diverse concursuri naționale.

Programul din această duminică va fi unul semi-acustic, format din reinterpretări într-un stil personal ale unor piese foarte cunoscute într-un amestec de pop, jazz și soul.

Comentarii

comentarii