Acasă Eveniment Țiganii din Lugoj i-au copleșit pe polițiști. Șapte echipaje speciale trimise de...

Țiganii din Lugoj i-au copleșit pe polițiști. Șapte echipaje speciale trimise de la Timișoara, pentru a supraveghea zona de conflict de pe strada Caransebeșului

518
DISTRIBUIȚI

6c8bb439f78d2818cf0a18b679522b8a XLTrupele speciale ale jandarmeriei au asigurat ordinea si linistea publica pe strada Caransebesului din Lugoj in noaptea de vineri spre sambata.
Surse din cadrul Politiei Lugoj au declarat pentru lugojinfo.ro ca decizia a fost luata de catre conducerea IPJ Timis dupa ce politistii lugojeni au fost depasiti numeric de membrii celor doua clanuri. Pentru a interveni in conflictul de pe strada Caransebseului, politistii s-au vazut nevoiti sa solicite si prezenta la serviciu a oamenilor care se aflau in timpul liber. Chiar si in aceste conditii activitatea politistilor risca sa fie blocata, astfel ca salvarea situatiei a venit din partea jandarmilor. Nu mai putin de sapte autospeciale cu luptatori echipati pana in dinti au ajuns la Lugoj. Mascatii nu au fost nevoiti sa intervina, cele doua clanuri rivale retragandu-se in spatele usilor de la cele doua imobile. Odata cu sosirea jandarmilor, echipajele locale ale politiei care asigura serviciu pe oras au intrat in programul normal, astfel ca activitatea se desfasoara ca intr-o zi obisnuita.

Comentarii

comentarii