Acasă Eveniment Timiş: Spărgătorii de oficii poştale au fost arestaţi

Timiş: Spărgătorii de oficii poştale au fost arestaţi

579
DISTRIBUIȚI

spargatoriÎn data de 5 februarie 2010, la ora 4.15, o patrulă mixtă formată dintr-un poliţist, un jandarm şi un poliţist de frontieră au depistat trei persoane care circulau cu un autoturism înmatriculat într-o ţară din Uniunea Europeană, având asupra lor două staţii de emisie recepţie, mănuşi din material textil, şurubelniţe şi leviere.
Suspecţii au fost conduşi la sediul Poliţiei Sânnicolau Mare, unde li s-a stabilit identitatea: V. Nicolae, de 23 ani, din comuna Gottlob S. Anton Adrian, de 17 ani, din Câmpeni, judeţul Alba şi S. Adrian Gheorghe, de 34 ani, din Lovrin. Toţi trei au domiciliul în Lovrin.
În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că aceştia, împreună cu C. Samir Livius, de 27 ani, Lovrin, au pătruns luna trecută în oficiile poştale din comunele Variaş şi Gotlob, de unde au sustras casele de fier în care se aflau bunuri şi bani în valoare de aproximativ 16.000 lei. Prejudiciul a fost recuperat în proporţie de 75%.
Persoanele în cauză au fost prezentate judecătoriei Sannicolau Mare cu propunere de arestare preventiva, iar instanţa a emis mandate de arestare preventiva pentru 29 zile pentru V. Nicolae şi S. Adrian-Gheorghe, iar pentru S. Anton Adrian, pentru 19 zile. Pentru C. Samir a fost dispusă prin ordonanţa a Parchetului de pe lângă Judecătoria Sânnicolau Mare, interdicţia de a părăsi localitatea Lovrin pe o perioada de 30 zile.
 

Comentarii

comentarii