Acasă Economic Timişoara Business Days – evenimente şi invitaţi speciali

Timişoara Business Days – evenimente şi invitaţi speciali

448
DISTRIBUIȚI

Business  Days organizează la Timişoara Conferinţa managerilor de resurse umane

 
În data de 29 martie, la Timişoara Business Days va avea loc Conferinţa managerilor de resurse umane. Evenimentul se va desfăşura în Sala Europa a Centrului Regional de Afaceri, începând cu orele 14:00, având 400 de locuri disponibile pentru participanţi. 

Este o conferinţă inedită care aduce împreună trei categorii de invitaţi şi vorbitori: general manageri, manageri de resurse umane şi prestatori de servicii în domeniul resurselor umane, care vor pune un accent deosebit pe modul în care cele trei categorii de invitaţi şi participanţi ar trebui să conlucreze pentru a obţine maximum de performanţă în managementul forţei de muncă. Cei doi moderatori, Răzvan Ogîrcin – managing partner, AIMS Timişoara şi Loredana Ghiţuică – HR Manager, Takata vor dezbate împreună cu invitaţii, pe durata a 4 ore, în sesiuni interactive, câteva teme selectate împreună cu participanţii, in jurul ideii de management modern al resurselor umane în noua paradigmă economică.
 
Business Days lansează la Timişoara cartea Despre Fiscalitate şi Competitivitate a lui Gabriel Biriş
 
Business Days va lansa vineri, 30 martie, de la ora 09:30, în cadrul unui eveniment organizat la Timişoara, cartea “Despre Fiscalitate şi Competitivitate”. Cartea, apărută la editura Universul Juridic, este prefaţată de Mugur Isărescu, Guvernatorul Băncii Naţionale a României şi de Florin Pogonaru, preşedintele Asociaţiei Oamenilor de Afaceri din România. “Un avocat în arena fiscalităţii”, aşa cum l-a numit Mugur Isărescu, Gabriel Biriş este partener fondator al companiei Biriş Goran şi este considerat unul dintre cei mai buni lideri fiscali din ţară, fiind focusat pe toate aspectele legate de impozitare. Ediţiile “Chambers Europe” şi “PLC Which Lawyer”, în 2009, îi recunosc reputaţia, declarându-l “singurul lider fiscal român”. “Dublul titlu al cărţii lui Gabriel Biriş – “Despre Fiscalitate si Competitivitate” şi “Despre Fiscalitate şi bun simţ” – este fără îndoiala incitant. Dincolo de titlu, cartea merită atenţie având în vedere faptul că autorul este un tânăr avocat specializat în fiscalitate, care în dezbaterile publice se remarcă prin competenţă şi bun simţ”, a menţionat Mugur Isărescu. Lansarea de carte este un eveniment deschis tuturor şi nu este necesară plata vreunei taxe de participare. La eveniment sunt invitaţi o seama de reprezentanţi ai mediului de afaceri local.  
 
Business Days lanseaza la Timişoara prima carte de strategie de afaceri care analizează modelul de dezvoltare al companiilor din România
 
Business Days va lansa miercuri, 28 martie, de la ora 14:00, cartea de strategie de afaceri „Formule de succes pentru următorul deceniu. Companii care au învins criza”. Lucrarea este prima de acest fel publicată în România, care include un studiu detaliat al strategiilor de succes aplicate de companii locale şi internaţionale din diferite sectoare economice ale pieţei din România. Cartea, apărută la editura Publica, a fost scrisă de o echipa de consultanţi din cadrul PwC România, condusă de Vasile Iuga, Country Managing Partner, PwC Romania şi Managing Partner PwC SouthEastern Europe, şi de Andrej Vizjak, Partner, PwC România şi Consulting Leader, South-Eastern Europe. „Am încercat să definim stadiile de dezvoltare a mai multor companii importante din România, în funcţie de structura teoretică a cărţii, să identificam strategiile de succes care pot fi aplicate pentru ca aceste companii să devina câştigătoarele următorului ciclu de creştere economică, iar unele dintre ele să se dezvolte în actori cu adevărat globali”, a declarat Vasile Iuga. Preşedintele PwC România, Vasile Iuga, alături de Bogdan Belciu (consulting partner PwC), doi profesori universitari şi o suită de invitaţi speciali, vor fi prezenţi la Timişoara Business Days pentru a vorbi despre ideea centrală a cărţii şi pentru a propune un model de creştere care se bazează pe analiza a 600 de companii de succes selectate din cele mai mari 8.000 de companii din întreaga lume. „Sperăm că această carte va oferi un ghid util pentru companiile din România pentru a se pregăti pentru competiţia globală. Zilele copilăriei capitalismului românesc ar trebui să se termine pe măsură ce ieşim din recesiunea din ultimii trei ani. Trebuie să ne pregătim acum de o nouă perioadă de creştere şi să fim gata să facem faţă concurenţei celor mai mari jucători globali prin identificarea unor nişe de piaţă în care putem excela”, a concluzionat Vasile Iuga.

Comentarii

comentarii