Acasă Sport Timişoreanul Tiberiu Lajos, din nou în vizită la DNA

Timişoreanul Tiberiu Lajos, din nou în vizită la DNA

DISTRIBUIȚI

Arbitrul timişorean Tiberiu Lajos a ajuns din nou în faţa procurorilor DNA Piteşti. Miercuri dimineaţa, Lajos, însoţit de avocat şi de soţie, a trebuit să răspundă din nou întrebărilor adresate de procurori. Timişoreanul este acuzat că ar fi implicat în cazul de corupţie din arbitrajul românesc.
Lajos scapă din nou cu faţa curată

În acest caz, patronul de la FC Argeş, Cornel Penescu, preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Gheorghe Constantin, observatorul federal Marcel Lică şi mai mulţi arbitri au fost deja arestaţi.
Aurelian Bogaciu a fost şi el reţinut, miercuri, 29 aprilie, de procurorii DNA.
Acesta li se alătură lui Sorin Corpodean şi Marcel Savaniu, “fluieraşi” care se află deja în arest.
Cu toţii sunt bănuiţi că ar fi luat bani de la Cornel Penescu pentru a favoriza pe FC Aregeş.
Procurorii DNA îl bănuiesc şi pe Lajos pentru o partidă pierdută chiar de echipa… celui care ar fi dat banii. Este vorba despre meciul Gloria Bistriţa – FC Argeş, încheiat cu scorul de 2-0.
Despre acel meci s-a spus că Lajos ar fi luat 3.000 de dolari de la Penescu, patronul arestat al lui FC Argeş. Timişoreanul Tiberiu Lajos a fost reţinut de la delegări după ce s-a spus că a greşit grav în partida Gaz Metan Mediaş – Dinamo: 2-2.
Ca şi după prima audiere, Lajos nu a vrut să facă absolut nicio declaraţie după ce a ieşit fără cătuşe la mâini din sediul DNA Piteşti.
Dacă la prima audiere timişoreanul a stat mai bine de trei ore în faţa procurorilor, acum a scăpat după aproximativ 60 de minute.

Comentarii

comentarii