Acasă Sport Timişorencele fac furori sub panou

Timişorencele fac furori sub panou

DISTRIBUIȚI

Baschet_FeteO mână de fete, alese dintre foste sau actuale eleve ale Liceului Sportiv din Timişoara, care joacă exclusiv din plăcere. Aceasta este reţeata câştigătoare a antrenorului de baschet Dan Ionescu. În această toamnă, antrenorul bănăţean a format echipa de baschet feminin CSŞ Bega. A fost o chestie de curaj nebun, Timişoara nu mai avusese de 12 ani o echipă de senioare de baschet feminin. Au trecut doar câteva luni şi echipa înscrisă în a doua ligă de baschet a ţării a ajuns să joace barajul pentru accederea în prima divizie. Pentru promovare, timişorencele vor disputa maxim trei partide cu Galactica Braşov. Primele două întâlniri se vor disputa la Timişoara, în sala Clubului Sportiv Şcolar Bega. Dacă va fi egalitate, meciul decisiv va avea loc pe teren neutru. “
Baschet_FeteSperăm să tranşăm întâlnirea după primele două partide. Avem un lot destul de bun, lot cu care după 12 ani am format o nouă echipă de baschet feminin la Timişoara.
Nu avem nicio finanţare, dar câteodată sportul de performanţă poate fi făcut doar din plăcere”, spune Dan Ionescu, antrenorul de la CSŞ Bega.
Prima partidă va avea loc marţi, 14 aprilie, de la ora 19, urmând ca meciul doi să se dispute pe 15 aprilie, de la ora 11. Ambele întâlniri vor fi găzduite de sala CŞS Bega din Timişoara.

Comentarii

comentarii