Acasă Eveniment Timişorenii au fost chemaţi în Parcul Rozelor să înalţe un lampion în...

Timişorenii au fost chemaţi în Parcul Rozelor să înalţe un lampion în memoria celor răpuşi de cancer

DISTRIBUIȚI

Timişorenii au fost chemaţi, sâmbătă, 8 septembrie, de la ora 18.30, în Parcul Rezelor, să înălţe un lampion în memoria celor care au pierdut lupta cu cancerul. Cu acest prilej, au avut loc diferite workshopuri şi au concertat live Trupa Fm şi Cvartetul de coarde timişoarean „Opus Mundi”.

La 1 octombrie 2009 a fost inaugurat Centrul de Oncologie OncoHelp Timişoara, la ridicarea căruia au contribuit financiar peste 100 de sponsori, printre care Avon Cosmetics România, Rotary Club Cetate şi Asociaţia Femeilor Antreprenori din Romnânia. Centrul se întinde pe o suprafaţă de circa 1.500 de metri pătraţi, are 4 nivele şi dispune de 80 de paturi. În prezent, acest spital desfăşoară peste 500 de internări lunare, în cursul anului 2011 având peste 6.000 de internări. Existenţa Centrului de Oncologie OncoHelp este motivată de incidenţa cancerului care se află în continuă creştere în judeţul Timiş şi are ca scop implementarea serviciilor medicale de calitate care stau la îndemâna tuturor bolnavilor de cancer.

Evenimentul „Seara Lampioanelor – Lumină pentru cei pierduţi” a fost organizat de Asociaţia OncoHelp Timişoara, în colaborare cu Primăria Timişoara şi Avon România. Evenimentul a mai fost susţinut de Camera Notarilor Publici, Farmacia Sensiblu, Cofetăria Codrina, Comagra Beregsău, Arimpex, R.A.T.T., ADP Timişoara. Parteneri media: Kiss Fm şi Ziua de Vest.

Comentarii

comentarii