Acasă Eveniment Timişorenii s-au bucurat de multe surprize pe apă şi pe uscat, la...

Timişorenii s-au bucurat de multe surprize pe apă şi pe uscat, la Bega Bulevard

DISTRIBUIȚI

FOTO

Timişorenii care au fost prezenţi sâmbătă, 8 septembrie, la Festivalul „Bega Bulevard” (între Flora şi Vaporaş) s-au bucurat de multe surprize, atât pe apă, cât şi pe uscat. Pe lângă concursuri de bărci-dragon organizate de Clubul Nautic Banat şi spectacole interactive pentru copii, s-au desfăşurat concerte cu All Friend Bands şi prezentare de instrumente muzicale pe înţelesul celor mici, cu Johnny Bota şi Bega Blues Band.

De asemenea, se puteau servi frigărui, mici la preţul de 2,50 lei, pulpe de pui fără os, cu 6 lei, clătite cu diferite gemuri, dulceţuri şi ciocolată, la preţuri ce variau între 3 lei şi 9 lei. O bere la pahar de plastic costa 3,50 lei.

 

Tot sâmbătă, a mai avut loc un regat de canotaj şi kaiac cu sportivii de la cluburile din Timişoara şi de la Club Sportiv Arad. Sâmbătă, au mai avut loc: iniţiere în arta canotajului pe simulatoare (zona Flora); simulare de salvare într-o situaţie de urgenţă, cu Formaţiunea de Intervenţe Rapidă a Primăriei Timişoara, SALVO, împreună cu Paramotor Club al UVT, care au făcut demonstraţii de parapantă (Podul de la Maria). De la ora 20.30, a concertat formaţia de rock-pop-jazz a Liceului de muzică "Josif Marinkovic" din Zrenianin, iar de la ora 21.00, trupa timişoreană Jazzy Bit. La ora 22.00, au fost lansate lampioane de pe Podul de la Maria.

Duminică, 9 septembrie, de la ora 17.00, va avea loc tradiţionalul concurs de răţuşte, organizat de Clubul Rotaract Timişoara. Sumele adunate vor fi donate Spitalului pentru Copii Louis Ţurcanu din Timişoara. Pe perioada festivalului, peste 130 de copii şi vârstnici din diverse centre sociale din Timişoara vor participa gratuit la programul care vizează organizarea unei excursii cu vaporaşul pe Bega în scop recreativ, organizat de Bega Boat Tours şi Asociaţia People for People. Festivalul Bega Bulevard a devenit deja o tradiţie în Timişoara, iar în acest an se află la cea de-a cincea ediţie. Pentru întregul eveniment, municipalitatea a scos din vistierie aproximativ 40 de mii de lei.

 

{vsig}galerie/bega bulevard{/vsig}</p>

 

Comentarii

comentarii