Acasă Actualitate Timişorenii sunt chemaţi la miting, pentru susţinerea lui Raed Arafat

Timişorenii sunt chemaţi la miting, pentru susţinerea lui Raed Arafat

355
DISTRIBUIȚI

Acţiunea pentru susţinerea fostului subsecretar de stat Raed Arafat, iniţiată pe reţeaua de socializare Facebook, continuă cu un apel către timişoreni. Aceştia sunt invitaţi să se solidarizeze cu oamenii care au participat deja la mitinguri în alte oraşe.

Mitingul de protest va avea loc azi, vineri, 13 ianuarie, de la ora 18.30, în Piaţa Victoriei din Timişoara. O acţiune similară ar putea avea loc şi sâmbătă, 14 ianuarie, de la ora 14.00.

 

„Ne adunăm cât de mulţi putem. Cei care nu acceptă umilinţa. Cei care s-au săturat de toată nesimţirea cu care îşi permite gloata asta de incapabili să trateze un popor întreg. E timpul ca timişorenii să demonstreze că au coloană vertebrală. Să arate, încă o dată, că totul are o limită. E, poate, o ultimă şansă pentru Romania”, se spune în apelul lansat pe Facebook.

Aproximativ 1.500 de persoane au participat, joi seară, la un mitingul pentru susţinerea lui Raed Arafat organizat la Târgu Mureş, unul dintre punctele manifestaţiei fiind sediul SMURD, unde oamenii au scandat "Jos cu hoţii", "Jos Băsescu", "Demisia".

Oamenii au aprins lumânări şi au avut pancarte pe care scria "Solidari cu SMURD", "Respect pentru SMURD", "Fatal error 404: Democracy not found", "Noi pentru SMURD, SMURD pentru noi", "Raed Arafat, suntem alături de tine", "Respect pentru Raed Arafat, greaţă faţă de Băsescu", "Nu ne luaţi dreptul la viaţă", "Raed Arafat, un model de urmat, Băsescu, un model de…. Unul construieşte de 20 de ani, celălalt dărâmă de circa opt ani".

Participanţii la miting au strigat "Arafat nu uita, Mureşul e casa ta", "Jos cu hoţii", "Jos Băsescu", "Demisia", "Băsescu nu uita, România nu e a ta", "Noi pentru SMURD, SMURD pentru noi", "Murim, luptăm, SMURD-ul îl apărăm", "Anticipate".

În rândurile manfestanţilor s-au regăsit sindicalişti şi reprezentanţi ai PSD, PNL, UDMR, PC.

O acţiune similară a avut loc, miercuri seară, în Piaţa Unirii din Cluj-Napoca, la manifestaţie participând zeci de persoane.

De asemenea, un miting de solidaritate cu Raed Arafat are loc vineri, de la ora 11.00, la Arad.

Comentarii

comentarii