Acasă Actualitate Timişorenii vor plăti cu 20 % mai mult pentru căldură, în luna...

Timişorenii vor plăti cu 20 % mai mult pentru căldură, în luna februarie

DISTRIBUIȚI

Petrică Pampu, managerul Colterm, îi anunţă pe timişoreni că în luna februarie vor trebui să scoată din buzunar mai mulţi bani pentru căldură. Facturile vor fi mai mari pentru că în ultimele săptămâni, temperaturile de afară au scăzut cu mult sub 0 grade. Din acest motiv, Colterm a consumat mai multă materie primă pentru a încălzi apartamentele timişorenilor şi tocmai de aceea facturile vor creşte considerabil.

Facturi cu până la 20% mai mari

Petrică Pampu, mnagerul Colterm, spune că frigul este principalul inamic al populaţiei. „Timişorenii vor plăti cu 15-20% mai mult pentru căldură, în luna februarie. Este şi normal ca populaţia să plătească mai mult pentru că afară a fost ger şi noi am fost nevoiţi să consumăm mai multă materie primă pentru a asigura o temeratură optimă”, precizează Petrică Pampu.

Petru Olariu: „Facturile vor fi mai mari de 20 de procente”

Preşedintele Federaţiei Asociaţilor de Locatari Timişoara spune că, în luna februarie, timişorenii vor plăti mult mai mult pentru încălzire. „Din 15 ianuarie şi până în 15 februarie a fost ger şi facturile vor creşte cu 25%, iar în unele cazuri vor fi chiar mai mari”, spune Petru Olariu.

Disponibilizaţi de bandă rulantă

Petrică Pampu spune că 10 % din angajaţii companiei vor fi disponibilizaţi în perioada următoare. „Anul tecut, Colterm a pierdut 7.000 de abonaţi. Nu ne mai permitem să ţinem atîţia angajaţi. Vom face un program de management în care principalul obiectiv va fi reorganizarea, care va prevedea şi o restructurare, care e deja demarată – o cifră exactă vom avea după ce facem analiza în fiecare sector, dar este vorba de un procent de 10 la sută dintre angajaţi”, spune managerul Colterm.

Comentarii

comentarii