Acasă Administraţie Timiș: Drumuri județene a căror reabilitare se va finaliza înainte de termenul...

Timiș: Drumuri județene a căror reabilitare se va finaliza înainte de termenul din contract

1776
DISTRIBUIȚI

Liderul Consiliului Județean Timiș Călin Dobra a fost în vizită pe două drumuri județene aflate în șantier. Acesta a spus că cele două drumuri aflate în reabilitare vor fi finalizate înainte de termen, constructorii nu vor mai aștepta vara să dea drumul la circulație, ci vor termina lucrările mai repede.

„Două drumuri din Timiș, aflate în plin proces de reabilitare, vor fi gata înainte de termenul stabilit în contract. Astăzi, constructorii tronsoanelor Făget-Drăgsinești și Hitiaș-Bacova și-au asumat responsabilitatea ca ambele lucrări să fie finalizate până la finalul acestui an, deși termenul stabilit inițial era vara anului viitor. Am vizitat azi ambele șantiere, unul de 10.2 kilometri (Făget-Drăgsinești) și unul de 8.5 kilometri (Hitiaș-Bacova) și, spre bucuria noastră, am văzut că se lucrează intens”, a scris Călin Dobra, președintele CJ Timiș, pe Facebook.

Valoarea lucrărilor pe Hitiaș-Bacova este de aproximativ 7,5 milioane lei, iar pe Făget – Drăgșinești de aproximativ 15 milioane lei.

 

 

 

 

 

Comentarii

comentarii