Acasă Actualitate Timișoara 2021 – Capitală Culturală Europeană încotro, în criza Covid19? Răspunsul joi

Timișoara 2021 – Capitală Culturală Europeană încotro, în criza Covid19? Răspunsul joi

1999
DISTRIBUIȚI

Criza COVID19 a lăsat cultura timișoreană într-un impas dificil, iar anul Capitalei Culturale Europene Timișoara 2021 bate la ușă, iar ceea ce se va întâmpla cu exactitate nu se știe, deocamdată nimic.

Momentan nu este foarte clar ce se va întâmpla – o amânare? Un program modificat? O digitalizare a programului cultural?

Așadar, toți cei interesați, autorități, oameni de cultură, reprezentanți ai mediului politic și social, dar și publicul larg sunt invitați la o masă rotundă virtuală joi, 21 mai 2020, de la ora 17.00.

”Răspunsurile la aceste întrebări vor avea un efect major asupra actorilor culturali din Timișoara, dar și pentru turismul și economia locală.”, atenționează organizatorii.

Care sunt ideile pentru a gestiona incertitudinea dată de contextul pandemiei în domeniul cultural? Ce avantaje și dezavantaje ar avea o amânare în anul 2022?

Cum ne pot ajuta instituțiile europene? Ce așteptări avem de la autorități naționale și cele locale?

Întâlnirea se va desfășura online pe aplicația Zoom. Linkul va fi trimis tuturor celor care se înscriu pe https://www.dominicprimar.ro/capitalaculturala

Gazde: Dominic Fritz, candidatul alianței USR PLUS la Primăria Timișoara Iulian Bulai, deputat USR în Parlamentul României – comisia pentru cultură.
Vlad Botoș, deputat USR PLUS în Parlamentul European – comisia CUL.

Comentarii

comentarii