Acasă Cultura Timișoara 2023 – la final. Mare distracție în cinci locuri emblematice, timp...

Timișoara 2023 – la final. Mare distracție în cinci locuri emblematice, timp de patru zile

DISTRIBUIȚI

Cetățenii sunt invitați la evenimentul de închidere oficială a anului Timișoara, Capitală Europeană a Culturii 2023, pentru  a sărbători împreună.

În perioada 7 – 10 decembrie, orașul va străluci în lumina evenimentului Timișoara 2023 la nesfârșit dedicat închiderii oficiale a programului. Este o ocazie unică să aducem în fața publicului artiști de talie mondială, pentru a sărbători împreună excelența și diversitatea culturală.

Pe scenă vor urca artiști precum Jessie J, Róisín Murphy, Katie Melua, Delia, Emma, José González și mulți alții, reprezentând diversitatea genurilor muzicale și a formelor de expresie artistică.

Aceste concerte vor transforma Timișoara în scena unui spectacol memorabil.

Sărbătoarea se va desfășura în cinci locații emblematice pentru Timișoara: Piața Unirii, Palatul Culturii, Cinema Timiș, Cinema Victoria și MX – Muzeul de Transport Public „Corneliu Miklosi”.

Programul include concerte, performance-uri, seminarii și conferințe gratuite, care vor oferi experiențe captivante.

Oferta culturală a lunii decembrie va fi completată de programul bogat al evenimentelor produse de operatori culturali, ca parte a programului Timișoara 2023.

“Timișoara a devenit un centru vibrant al culturii și inovației, ocupând un loc de cinste pe harta internațională a culturii. Vă așteptăm să celebrăm împreună această realizare, conștienți de potențialul transformator pe care acest titlu l-a adus Timișoarei și pentru anii următori. „Timișoara 2023 la nesfârșit” este un eveniment dedicat orașului și celor care locuiesc aici sau îl vizitează. Este și începutul unui nou capitol pentru orașul nostru”, este mesajul organizatorilor.

 

Comentarii

comentarii