Acasă Actualitate Timișoara a rămas fără coșuri de gunoi. Brantner nu mai are nici...

Timișoara a rămas fără coșuri de gunoi. Brantner nu mai are nici unul pe stoc, iar primarul spune că le-a comandat

DISTRIBUIȚI

Un caz cu adevărat șocant pentru un oraș civilizat dintr-o țară a Uniunii Europene se întâmplă în Timișoara, în aceste zile!

Chiar în stația de autobuz de pe strada Ciprian Porumbescu nr. 71A, un individ nedemn să trăiască printre oameni a spart și aruncat coșul de gunoi montat de Brantner.

Cetățenii riverani au înțeles că nu e de glumă cu deșeurile aruncate aiurea pe trotuar și au pus o cutie de carton, în loc, pe care au și scris coș de gunoi nu ironic, ci în mod tragic!

Ei au informat firma de salubrizare Brantner despre situație și au cerut să monteze altul în loc. Din păcate, timpul a trecut și nimic!

ZIUA de Vest a luat legătură cu  reprezentanții Brantner și a solicitat un punct de vedere, în legătură cu această problemă, mai ales că Timișoara este capitală culturală europeană și nu dă bine deloc ca să vină vizitatori din toată lumea și să vadă o asemenea situație jenantă, un atac la civilizație!

Răspunsul Brantner a fost ca, deocamdată, nu poate face nimic, fiindcă nu există coșuri de gunoi pe stoc! Nici nu are de unde să ia unul să îl monteze acolo.

“I-au spus colegii domnului: <<Nu sunt pe stoc. Noi am pune cu tot dragul, dar să vină pe stoc>>.  Domnul primar a spus că a comandat coșuri de gunoi, primăria a câștigat licitația și așteptăm coșuri noi! Am notat sesizarea cetățenilor vom rezolva problema, când primim coșurile. Știm că nu e în regulă, dar deocamdată nu avem ce face…!”, ne-a transmis Brantner.

Comentarii

comentarii