Acasă Eveniment Timișoara: Amendați de polițiști pentru că vindeau în intersecție brăduți mirositori

Timișoara: Amendați de polițiști pentru că vindeau în intersecție brăduți mirositori

444
DISTRIBUIȚI

Au fost amendați și s-au trezit cu brăduții confiscați, după ce încercau să-i vândă într-o intersecție din Timișoara. Mai ales că brăduții erau puternic mirositori… Nu, nu este vorba de brăduți în ghiveci sau de plastic, ci de cei care se pun în mașină… odorizanți.

Polițiștii locali s-au deplasat zilele trecute la o sesizare telefonică, prin care se reclama faptul că două persoane comercializează odorizante de mașină în formă de braduți, la intersecția străzilor Circumvalațiunii cu Calea Aradului. Aceștia au fost depistați și sancționați conform HCL 321/2001 cu 150 lei, iar odorizantele au fost ridicate în vederea confiscării.

Poliția Locală a atenționat de fiecare dată timișorenii că astfel de îndeletniciri sunt tot o formă de apelare la mila publică, practicată de unele persoane care, prin acțiunile lor, încalcă legislația, pun în pericol traficul auto și vând produse a căror proveniență este dubioasă. În ultimul an, au mai fost depistate astfel de persoane care vindeau tot felul de astfel de produse în intersecții, în piețe și chiar în zonele centrale profitând de aglomerație și de neatenția cumpărătorilor, de la parfumuri, ceasuri, linguri din lemn, seturi de cuțite etc.

Anul acesta, polițiștii locali au aplicat un număr de 438 sancțiuni contravenționale vânzătorilor ambulanți de astfel de produse în special în zonele apropiate piețelor, dar și în alte zone precum Piața Victoriei, Traian, Proclamația de la Timișoara, Complexul Studențesc, str. Gheorghe Lazăr.

 

 

Comentarii

comentarii