Acasă Actualitate Timișoara; Bătaie cu apă în Parcul Botanic, în 1 iulie

Timișoara; Bătaie cu apă în Parcul Botanic, în 1 iulie

1625
DISTRIBUIȚI

Se dă din nou startul la distracție și la… bătaie cu apă, la Timișoara. În Parcul Botanic din urbea de pe Bega va avea loc o nouă ediție a bătăii cu apă, în plină vară.

Bătaia cu apă va avea loc în Parcul Botanic, în 1 iulie, începând cu ora 13. Organizatorii (Pîrvan Team Event’s și Ștefan Iulian Cojocnean) vă așteaptă cu chef de distracție.

„De 1 Iunie ne-am distrat ca niște copii, alături de ei. Asfaltul a sfârâit sub apa împrăștiată cu toată bucuria de timișoreni și chiar și de vizitatori aflați în excursie. Muzica i-a călăuzit timp de aproximativ 4 ore și le-a dat energia necesară să participe la concursuri și, cel mai important, să uite de griji pentru câteva clipe și să redevină copii. Atmosfera încărcată de râsete și chiote de veselie au umplut Parcul Botanic și a adus zâmbete pe fețele trecătorilor. Dorindu-ne să aducem și mai multă bucurie oamenilor, pregătim cu forțe proaspete următoarea ediție a Bătăii Cu Apă, de 1 Iulie, ora 13:00, tot în Parcul Botanic”, transmit organizatorii: Pîrvan Team Event’s și Ștefan Iulian Cojocnean pe pagina de Facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/events/197888507503700/.

 

Comentarii

comentarii