Acasă Actualitate Timișoara blocată…. de frunze !

Timișoara blocată…. de frunze !

236
DISTRIBUIȚI

Timișoara este troienită de frunze, într-un așa hal, încât există trotuare unde mormanele aproape că blochează circulația și trebuie să faci un efort serios să poți trece.

Mai grav, de astăzi, joi, 4 noiembrie, încep și ploile și vor ține o săptămână, arată meteorologii. Să vedeți atunci mizerie infernală pe străzile orașului Timișoara, Capitală Europeană a Culturii!

Situația depășește orice imaginație! Nu este posibil ca toate străzile și trotuarele orașului să fie blocate de mormanele de frunze! E inadmisibil, dar așa e! Este clar că firmele care se ocupă cu curățenia nu își fac treaba, nici nu le pasă și probabil spun că frunzele nu înseamnă gunoi și nu trebuie să le măture de pe străzi sau nu le interesează acest aspect. Problema se va complica și mai tare, de astăzi, joi, când încep ploile. Frunzele vor fi călcate în picioare de pietoni, se vor dezintegra și se vor amesteca cu praful și pământul, iar murdăria va fi de nedescris!

Și mai grav este că în multe locuri frunzele acoperă și liniile de tramvai și nu ar fi de mirare să vedem că un tramvai a alunecat de frunze și a deraiat! Poate atunci primăria va lua măsuri!

Conform Primăriei Timișoara în oraș sunt mai multe firme care se ocupă cu curățenia.

”Sunt 6 firme care fac curăţenie în oraş, dar până acum nu a existat un efort de coordonare între ele. Domeniul public este feliat şi fiecare firmă lucrează fără să se coordoneze cu celelalte. Avem 3 contracte pe salubritate stradală şi alte 3 contracte pentru curăţenie în parcuri şi pe spaţiile verzi”, este mesajul primăriei.

Timișorenii cu spirit civic pot sesiza gunoaiele din oraș la Poliția Locală Timișoara la numerele de telefon 0256.968 sau 0256.246.112 sau pe adresa de email contact@politialoctm.ro.

 

Comentarii

comentarii