Acasă Sport Timişoara, Finish la The Central European ORI CUP, Memorialul Daniela Zaharie

Timişoara, Finish la The Central European ORI CUP, Memorialul Daniela Zaharie

1308
DISTRIBUIȚI

Timp de două zile, Timișoara a fost capitala Raliului din Europa Centrală și de Est! Sportivi din România, Polonia, Ungaria, Slovacia și Cehia au făcut un spectacol inedit atât în parcarea de la Shopping City Timișoara, cât și pe străzile orașului de pe Bega, Parța, Giroc, Chișoda și Șag.

Au avut loc probele speciale din cadrul concursului de îndemânare, apoi echipajele s-au întrecut în proba de orientare. Probele speciale au făcut deliciul publicului, scârțâitul de roți, drifturile, adrenalina și fumul scos de roțile încinse au adus un public numeros în cele două zile de competiție.

Una dintre cele mai frumoase probe a fost cea de orientare, dar şi etapa de karting, acolo unde copiii până la 14 ani și-au arătat îndemânarea printre jaloane.

“În primul rand dorim să mulțumim tuturor participanților la competiție. Suntem foarte încântați că am avut posibilitatea de a organiza o astfel de etapă în zona de vest a țării, că totul s-a desfășurat fără niciun fel de incidente și că evenimentul s-a bucurat de succes în randul celor care iubesc automobilismul. Evident ca intenționăm ca și pe viitor să ne implicăm în organizarea de cat mai multe competiții de gen pentru că am constatat o tot mai mare atracție în randul tinerilor și nu numai pentru caii putere ”, a declarat Alin Zaharie, președinte Club Sportiv Daniela Zaharie, organizator al The Central European ORI CUP.

Comentarii

comentarii