Acasă Actualitate Timişoara Food Summit, duminică, la Diminețile Satului de la Radio Timișoara

Timişoara Food Summit, duminică, la Diminețile Satului de la Radio Timișoara

DISTRIBUIȚI

Emisiunea „Diminețile Satului”, difuzată la Radio Timișoara duminică, 3 decembrie, între orele 7.00 și 9.00, vă invită la Timişoara Food Summit 2023.

Evenimentul s-a desfăşurat în perioada 22-24 noiembrie, în mai multe locaţii din judeţul Timiş şi a beneficiat de prezenţa mai multor antreprenori şi oficiali din vestul ţării dar şi de pe plan naţional. Această a doua ediţie a fost o reuşită, finalul ei reprezentând startul pentru ediţia de anul următor, pentru că reperele de bază au fost deja stabilite. Dincolo de dezbateri, de un deosebit interes şi apreciere s-au bucurat produsele expuse în holul Universităţii de Ştiinţele Vieţii “Regele Mihai I” Timişoara, despre care puteţi afla mai multe ascultând emisiunea.

Dezbaterile din 23 noiembrie s-au desfăşurat la Universitatea de Ştiinţele Vieţii “Regele Mihai I” Timişoara. Printre participanţi, Cosmin Alin Popescu, rectorul universităţii gazdă, Dimitrie Muscă, director general, Combinatul Agroindustrial Curtici şi, în plină prezentare, Valeriu Tabără, preşedintele Academiei de științe agricole și silvice a României.

Comentarii

comentarii