Acasă Actualitate Timișoara, în beznă și noroi! Strada Felix, în spatele blocurilor…!

Timișoara, în beznă și noroi! Strada Felix, în spatele blocurilor…!

DISTRIBUIȚI

Străzile și trotuarele distruse și copleșite de întuneric pe timpul nopții, în unele cartiere, mizeria cruntă de pe străzi, clădirile istorice devastate de timp și miile de mașini abandonate pe străzi. Acestea sunt problemele extrem de grave cu care se confruntă Timișoara – Capitala Europeană a Culturii 2023, care, de fapt, sunt foarte vechi și nerezolvate de nicio administrație care s-a perindat la conducerea orașului.

Din păcate, chiar în acest an, când orașul a devenit capitală culturală europeană parcă situația s-a agravat, sub administrația USR, iar rețelele sociale reflectă și mai intens aceste fenomene.

Iată două exemple: ”Cu siguranță, pentru turistul care vine să viziteze Timișoara, piața Unirii este unul dintre cele mai importante obiective turistice pe care le poate vizită în Timișoara. Probabil cea mai importantă arteră prin care poți să ajungi să vizitezi piață Unirii, rămâne stradă Gh Lazăr….!  Doar că edilii noștri USR-iști, în loc să se preocupe de aspectul principalei artere spre piațetă și totodată siguranță turistului, ei au ceva cu HORECA, care e “nesigură”. Și mai iese și public, turistul nr. 1 al Timișorii și ne spune că el nu negociază siguranța turistului. Și pont, domnule Dominic Fritz, noi cetățenii și investitorii acestui oraș, nu trebuie să ne justificăm în față dumneavoastră. Este exact invers, prin natură funcției pe care o dețineți”, scrie Dan Dinu, pe facebook.

”Timișoara, în beznă și noroi!!! Strada Felix, în spatele blocurilor! Au schimbat conductele de apă și au lăsat în urmă lor numai dezastru! Noroi, întuneric, într-un cuvânt, DEZASTRU!!! Din trei stâlpi de iluminat nu mai funcționează niciunul!!! Timișoara 2023 sub administrația Fritz!!!”, scrie și Sorin Anghel.

Noi am încercat să obținem un punct de vedere de la Primăria Timișoara, dar nu i-a interesat subiectul și tot ce au dorit să răspundă a fost faptul că ”Sorin Anghel nu este un simplu cetățean, ci membru marcant PNL”. De parcă asta ar conta….

Comentarii

comentarii