Acasă Actualitate Timișoara, orașul de la poalele munților. Imagine splendidă cu Țarcu în spatele...

Timișoara, orașul de la poalele munților. Imagine splendidă cu Țarcu în spatele Catedralei

DISTRIBUIȚI

Fotograful amator Răzvan Vitionescu, care de câțiva ani vânează ferestre bune pentru a surprinde munții aflați la mare distanță de Timișoara. Acesta și-a obișnuit fanii de pe Facebook cu imagini spectaculoase cu Muntele Țarcu, Muntele Mic sau Semenic.  
 
Ultima imagina postată de Vitionescu surprinde Țarcu în spatele Catedralei.  
 
„Ireal! Munții Țarcu în spatele Catedralei Mitropolitane din Timișoara! De zece ani caut acest unghi iar azi am reușit să îmi îndeplinesc un vis. Nu vreți să știți pe unde m-am cocoțat și pe unde am rămas împotmolit cu mașina ca să surprind acest cadru, dar nu mai contează, mi-am îndeplinit încă un vis”, a scris fotograful Răzvan Vitionescu la postarea fotografiei pe pagina sa de Facebook.  
 
Răzvan Vitionescu reușește să facă poze aproape incredibile cu un aparat Nikon D750 şi teleobiectivul Sigma 150-600 mm. 
 
„Deja a devenit o tradiţie ca în fiecare an să surprind din Timişoara munţii înzăpeziţi. Dacă la început lumea era circumspectă, să nu spun că la fiecare fotografie primeam zeci de comentarii negative cum că aş truca imaginile, că sunt false, Photoshop etc… Văd că de data aceasta lumea a înţeles că dacă ai o fereastră limpede, o atmosferă curată şi eşti într-un punct de staţie înalt vezi cu uşurinţă munţii, mulţi au postat în comentarii fotografiile făcute de ei chiar cu telefonul”, a spus Răzvan Vitionescu.  
 
 
 

Comentarii

comentarii