Acasă Actualitate „Timișoara poate și merită mai mult”. Viceprimarul Cosmin Tabără anunță că sala...

„Timișoara poate și merită mai mult”. Viceprimarul Cosmin Tabără anunță că sala polivalentă… ar putea primi aviz pentru studiu de prefezabilitate

DISTRIBUIȚI

La aproape un an de când Compania Națională de Investiții a finalizat licitația pentru serviciile de întocmire a studiilor de prefezabilitate și de fezabilitate pentru viitoarea sală polivalentă din Timișoara, viceprimarul liberal Cosmin Tabără vine cu noutăți: urmează ca Ministerul Dezvoltării să dea, într-un final aviz.

„De la Compania Națională de Investiții am fost anunțat că am fost incluși pe ordinea de zi a ședinței de la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației pentru discutarea avizului Comisiei Tehnico-Economice a studiului de prefezabilitate. De la CNI există deja acest aviz”, scrie Tabără, într-o postare pe Facebook.

Potrivit SEAP, CNI a semnat contractul pentru „prestare servicii având ca obiect întocmire: studiu prefezabilitate, studiu de fezabilitate si alte studii tehnice (…)” pe 6 februarie 2022. Valoarea acestui contract este de 940.000 de lei și presupune o durată de șase luni.

„Este un alt pas făcut pentru construcția acestei săli polivalente de 16.000 de locuri ce va fi situată pe Aleea F.C. Ripensia nr. 35-37,  Timișoara. După obținerea avizului, se va trece la realizarea studiului de fezabilitate. Într-un an am reușit deblocarea acestui proiect și realizarea unor noi pași. Etapele sunt greoaie, dar trebuie respectate reglementările legale”, spune viceprimarul, care își încheie postarea cu hashtagul „#timisoarapoatesimeritamaimult”.

Cosmin Tabără spunea, în ianuarie 2022, cu puțin înainte de a fi semnat contractul că primele lucrări ar putea fi efectuate de abia în a doua parte a anului 2023.

Comentarii

comentarii