Acasă Actualitate Timişoara – raiul curselor de motociclete în miez de noapte. Mult zgomot...

Timişoara – raiul curselor de motociclete în miez de noapte. Mult zgomot şi pericol de accidente

418
DISTRIBUIȚI

motorrrrrrrrrr

Primarul Timişoarei: „Le vom veni de hac cu certitudine acestor indivizi atunci când vom reuşi să implementăm proiectul de creştere a securităţii în oraş prin supraveghere video”

Motocicletele de viteză sunt o prezenţă tot mai deasă în Timişoara şi la ore din ce în ce mai târzii. În ceas de noapte, când, de obicei, oamenii dorm, motocicletele de mare viteză fac adevărate curse pe străzile urbei de pe Bega. Demetriade, strada Popa Şapcă, ori alte drumuri lungi şi line sunt ţinta acestor teribilişti care-şi riscă viaţa lor şi a altora. Nu numai atât. Fac un zgomot infernal, care nu te lasă nicicum să pui capul pe pernă… „Pot să dau dispoziţii poliţiei locale să-i prindă, să-i oprească şi să-i sancţioneze şi să solicit acest lucru şi poliţiei judeţene, Poliţiei Municipiului Timişoara să procedeze la fel. Este inadmisibil ce fac aceşti indivizi. Pe lângă motociclişti mai sunt şi şoferi de maşini care tot la fel fac – adevărate curse prin oraş. Pe de-o parte produc zgomot, pe de altă parte pun în pericol viaţa unor cetăţeni. Noaptea există pericol de accidente. Acesta este de fapt motivul principal pentru care nici nu trecem semafoarele pe intermitent în timpul nopţii, aşa cum solicită unii cetăţeni, pentru că, din păcate, există destui inconştienţi care, în cazul în care semafoarele ar fi pe intermitent, ar presupune, în inconştienţa lor, că nu există niciun pericol să vină cineva de pe o stradă perpendiculară şi ar traversa intersecţia fără să se asigure”, spune primarul Timişoarei Nicolae Robu.

Supraveghere video

Este o luptă grea cu aceşti teribilişti, dar ea continuă… „Le vom veni de hac cu certitudine acestor indivizi atunci când vom reuşi să implementăm proiectul de creştere a securităţii în oraş prin supraveghere video. Din păcate, licitaţia este încă blocată, s-au depus acum, după ce am parcurs şi etapa electronică a licitaţiei, două contestaţii, în mod total neîntemeiat. Sper ca CNSC să le respingă şi să ne dea voie astfel să încheiem contractul de execuţie şi pentru acest proiect”, mai spune primarul urbei de pe Bega.

 

Comentarii

comentarii