Acasă Sport Timișoara Saracens Rugby – victorie zdrobitoare la București

Timișoara Saracens Rugby – victorie zdrobitoare la București

1133
DISTRIBUIȚI

Sâmbătă, 6 octombrie, la București: scor final Dianamo 16 – 33 Timișoara Saracens Rugby Club. Astfel, Saracens Timișoara a obținut o victorie și punct bonus ofensiv, după revenirea din cea de-a doua repriză în care au preluat conducerea și Leii bănățeni s-au distanțat convenabil.

Pe stadionul Florea Dumitrache din București gazdele au condus cu o diferență de 1 punct, dar Leii noștri au trebuit să își strângă rândurile și să fie mai disciplinați în cea de-a doua repriză. Scorul la pauză:
Dinamo 13 – 12 Timișoara Saracens.

De-a lungul meciului au intrat forțe proaspete în teren: George Tătăruș i-a luat locul lui Thomas Whitehurst, iar Samuel Mariș l-a înlocuit pe Mesake Doge. Încă o schimbare în echipa timișoara a fost: a ieșit Ionuț Mureșan și a intrat Dorin Lazăr. După o aruncare în margine a timișorenilor și trei fixări de balon în atac, căpitanul, Vlad Neculau a înscris cel de-al treilea eseu al Timișoarei. Luke Samoa a intrat în teren în locul lui Jack Umaga și a transformat. Dinamo 16 – 19 Timișoara Saracens. Eugen Căpățînă a marcat cel de-al patrulea eseu al Leilor timișoreni, și tot Luke Samoa a transformat.
De asemenea, Vlăduț Zaharia a făcut slalom printre jucătorii dinamoviști și a înscris eseul cu numărul cinci al Leilor. Like Samoa a adaugat cele două puncte din transformare. Așadar scorul final a fost Dianamo 16 – 33 Timișoara Saracens.

Comentarii

comentarii