Acasă Administraţie Timișoara va avea 500 de noi coșuri de gunoi, livrate de o...

Timișoara va avea 500 de noi coșuri de gunoi, livrate de o firmă din județul Sibiu, pentru peste 300.000 de lei

DISTRIBUIȚI

Vineri, 25 martie, primarul Dominic Fritz a semnat contractul cu firma care urmează să livreze Timișoarei 500 de coșuri de gunoi. Vorbim de o achiziție de 310.000 de lei, firma care a câștigat licitația fiind Urbio Palagio SRL, din Șelimbăr, județul Sibiu. Aceasta va avea un termen de 45 de zile pentru a onora înțelegerea.

„Acestea vor fi amplasate pe întreg teritoriul orașului, cu deosebire în zonele în care a fost constatată lipsa recipientelor de colectare a gunoiului stradal, respectiv pe arterele principale de circulație, în piețele publice și în stațiile mijloacelor de transport în comun. Coșurile de gunoi sunt ignifuge, au o capacitate a recipientului de 50 de litri, sunt realizate din tablă de oțel galvanizată la cald, care le conferă rezistență crescută la factorii de mediu și vandalism. De asemenea, în zona inferioară sunt prevăzute cu un mecanism pentru golire rapidă, fiind dotate și cu sistem de prindere atât pe perete, cât și pe stâlp”, explică reprezentanții primăriei.

Valoarea contractului este de 310.000 de lei, fără TVA, iar fiecare coș va avea o garanție de 24 de luni, în „condiții normale de utilizare”.

Comentarii

comentarii