Acasă Actualitate Timişoara va avea încă un punct de lucru pentru Salvare

Timişoara va avea încă un punct de lucru pentru Salvare

1321
DISTRIBUIȚI

S-a rezolvat problema deschiderii unui nou punct de lucru pentru Serviciul de Ambulanţă Timişoara. Acesta va funcţiona într-un spaţiu de circa 240 mp din fostul liceu agricole de pe Calea Aradului nr. 56. Pentru că liceul a rămas de mult timp fără elevi, acolo s-au dezvoltat afaceri mai mult sau mai puţin pe placul municipalităţii, “înconjurate” de buruieni.

Deschiderea punctului de lucru al Ambulanţei Spitalului Judeţean Timişoara a fost tergiversată întrucât Ministerul Educaţiei Naţionale s-a opus cedării terenului, chiar dacă era tot pentru un serviciu public.

“De doi ani am avut discuţii cu conducerea Serviciului de Ambulanţă al Spitalului Judeţean Timişoara pentru înfiinţarea unui punct de lucru pentru ambulanţe şi în nordul oraşului. Nu am avut până acum aprobarea MEN pentru schimbarea destinaţiei, cu toate că e tot domeniu public. Acum a fost semnat contractul de comodat pentru un spaţiu cu parter, în suprafaţă de de 241 mp şi un teren construit şi neconstruit de 629 mp”, spune primarul Nicolae Robu.

Odată cu deschiderea noului punct de lucru, ambulanţa va putea ajunge în timp mult mai scurt la solicitările de urgenţă, fără a mai fi nevoie să străbată aglomeraţia oraşului de la sud în nord şi înapoi, la spitalul judeţean.

Comentarii

comentarii