Acasă Administraţie Timişoara va avea o a doua piaţă volantă destinată exclusiv producătorilor

Timişoara va avea o a doua piaţă volantă destinată exclusiv producătorilor

591
DISTRIBUIȚI

piata

Consiliul Local Timişoara a adoptat o hotărâre prin care se modifică programul de funcţionare a pieţei volante de lângă Stadionul “Dan Păltinişanu”.

Aceasta va funcţiona şi în zilele de miercuri, nu doar sâmbăta, cum se întâmpla până acum. În plus, o a doua piaţă volantă destinată exclusiv producătorilor va fi deschisă în zona Steaua.

„Vom extinde ideea realizării de pieţe volante pentru că am văzut că primul experiment are foarte mare succes. Vin mulţi producători autentici pe amplasamentul de lângă Casa Tineretului, lângă Stadionul “Dan Păltinişanu” şi vin foarte mulţi cumpărători. Prin urmare, având şi semnale primite în campania electorală de la cetăţenii din zona Steaua, parte din ei fiind ei înşişi producători, în grădinile proprii, dorim ca şi în acea zonă să identificăm un teren potrivit unde să înfiinţăm o piaţă volantă. Vom mai face şi altele. Aşa cum s-a putut remarca, vom avea grijă să nu se strecoare în aceste pieţe intermediari. Vrem ca aceste pieţe volante să fie exclusiv ale producătorilor autentici. Să ştim că de acolo cumpărăm produse naturale, produse gustoase, româneşti, cele care ştim că sunt foarte bune”, a declarat primarul Nicolae Robu.

Piaţa va funcţiona în zilele de sâmbătă şi miercuri, în intervalul orar 6.00 – 14.00. Accesul în piaţă este gratuit pentru toţi producătorii de legume, fructe şi produse apicole, în baza Certificatului de producător. Primarul a anunţat totuşi că ar putea fi percepute unele taxe, pentru acoperirea cheltuielilor de întreţinere a pieţelor. De organizarea şi funcţionarea pieţei volante este resposabilă S.C. „Pieţe” S.A. Timişoara.

Comentarii

comentarii