Acasă Actualitate TimișoaraFoodSummit 2023. Eveniment susținut de Profi

TimișoaraFoodSummit 2023. Eveniment susținut de Profi

DISTRIBUIȚI

TimișoaraFoodSummit va avea loc, în perioada 22-24 noiembrie, și toți participanții pot expune gratuit mostre ale produselor fabricate de companiile pe care le reprezintă, în funcție de ordinea înscrierii și de spațiul disponibil!

Sponsori vor fi Profi (sponsor Silver) și Combinatul Agroindustrial Curtici Arad (sponsor „Integrare de succes).

Parteneri: Universitatea de Științele Vieții “Regele Mihai I” din Timișoara, Biris Goran SPARL Mirdatod Ibăneşti ( Partener Dergustare), Academia De Stiinte Agricole SI Silvice „Gheorghe Ionescu-Sisesti”, ASPES.

”Vă invităm cu drag să participați la TimișoaraFootSummit 2023 și BanatBusinessSummit manifestări care vor deveni tradiție și își iau deja locul în calendarul și în inimile noastre.
La TimișoaraFootSummit încercăm să promovăm producătorii români de top, de excelență, și produsele românești de foarte bună calitate.
Vom avea vinuri extraordinare, produse lactate românește tradiționale și pe care le cunoaștem foarte bine și le gustăm cu plăcere.

Vom avea preparate și semipreparate din porcul autohton și multe alte surprize. Vă invităm să participați la aceste dezbateri, să gustăm din aceste preparate, unde vor avea loc prezentări profesionale gastronomice ale unor businessuri de succes”, este mesajul lui Darius Georgiu, vicepreședintele CCIAT și președintele secțiunii Agralim.

Bogăție de parteneri, business și produse. Beneficiază de reducerea de 15% la taxa de participare până pe 29 septembrie 2023! Respectă banii, pentru că toată lumea te așteaptă la TimișoaraFoodSummit – este mesajul organizatorilor!

Comentarii

comentarii