Acasă Monden/Lifestyle Timișoreanca Brigitte Sfăt, părăsită de Corneliu Oană după scenele erotice de la...

Timișoreanca Brigitte Sfăt, părăsită de Corneliu Oană după scenele erotice de la “Ferma” cu Florin Pastramă

DISTRIBUIȚI

Cornel Oană a anunțat într-o emisiune de televiziune că a părăsit-o pe Brigitte Sfăt și s-a mutat deja din casa acesteia. Motivul îl reprezintă comportamentul fostei soţii a lui Ilie Năstase la “Ferma”, unde aceasta a fost surprinsă în ipostaze erotice cu Florin Pastramă.

Cornel Oană a mărturisit că, până să apară scenele cu Brigitte Sfăt și Florin Pastramă, el era hotărât să facă nunta, locuia la ea acasă, avea grijă de afacerile lor și de copiii ei.

“Noi, chiar înainte de emisiune, am avut o ceartă. Fiecare a înțeles cum a vrut. Ea s-a considerat singură, eu m-am considerat în relație. Dacă este fericită cu Florin Pastramă, eu le doresc casă de piatră! Eu am dat verigheta jos, nu am ce să fac cu jumătate de verighetă”, a spus Corneliu Oană.

Cornel Oană spune că nu se aștepta să fie înșelat cu Florin Pastramă. De asemenea, acesta comentează și reacția Ralucăi Podea, fosta logodnică a lui Florin Pastramă: “Este normal să fie supărată, pentru că el a încercat cu toată lumea de acolo. Mai lipsea vaca. Nu mi se pare OK. Am crezut că mă poate înșela cu oricine de acolo, mai puțin cu el”.

“Eu nu sunt supărat pe nimeni. Eu le iau pe toate ca pe lecții de viață. Probabil îi voi da dreptul să-mi explice”, a mai spus Corneliu Oană.

Comentarii

comentarii