Acasă Monden/Lifestyle Timișoreanca Cristina Szeifert, sora lui Brigitte Năstase, fără sutien şi cu chiloţii...

Timișoreanca Cristina Szeifert, sora lui Brigitte Năstase, fără sutien şi cu chiloţii la vedere

3191
DISTRIBUIȚI

Nu se întâmplă prea des ca Brigitte Năstase să aibă concurenţă la petrecerile mondene. Bruneta îşi pregăteşte atent apariţiile şi are grijă ca ţinutele ei să fie semnate de designeri de prestigiu. Miercuri seară, soţia lui Ilie Năstase a fost eclipsată total de nimeni alta decât de sora ei, Cristina Szeifert, care a atras toate privirile cu o rochie extrem de transparentă în ton cu covorul roşu.

Surorile Brigitte Năstase şi Cristina Szeifert au venit împreună miercuri seară la o petrecere mondenă, scrie click.ro. Cele două surori au atras imediat atenţia. Bruneta a purtat o rochie metalică, mulată şi lungă până în pământ, iar blonda a păşit curajoasă într-o ţinută brodată de culoare roşie, extrem de transparentă, la care sutienul nu era un accesoriu potrivit.

Aşa a făcut şi Cristina, care a fost ţinta bliţurilor aparatelor de fotografiat minute în şir. Sora vedetei nu doar că nu a purtat nimic în partea de sus, ci a lăsat să se vadă şi perechea minusculă de bikini crem.

Pentru Cristina această aparţie nu este deloc una notabilă, având în vedere că blonda a fost în trecut protagonista unor prictoriale incendiare. Cumnata lui Ilie Năstase este de meserie psiholog.

Comentarii

comentarii