Acasă Economic Timișoreanul Călin Drăgan, unul dintre cei mai puternici manageri români, preia divizia...

Timișoreanul Călin Drăgan, unul dintre cei mai puternici manageri români, preia divizia Bottling Investments Group a Coca-Cola, cel mai mare imbuteliator global al companiei

874
DISTRIBUIȚI

Timișoreanul Călin Drăgan va conduce de anul viitor Bottling Investments Group, divizia de îmbuteliere a companie Coca-Cola, a anunțat compania. În acest moment, Drăgan este director regional al Coca Cola în Asia de Sud-Est și Orientul Mijlociu, post preluat în primăvară. Divizia gestionează operațiunile de îmbuteliere pe 19 piețe, reprezentând peste 25% din volumul companiei, fiind cel mai mare îmbuteliator global pentru The Coca-Cola Company, având în acest an venituri estimate de 15 miliarde dolari.

Din iulie 2013 și până în martie 2017, Drăgan, unul dintre cei mai puternici manageri români, a condus operațiunile Coca Cola din Japonia. El și-a început cariera în 1993 ca angajat al Coca Cola la departamentele de logistică din Timișoara, Arad, Cluj-Napoca și București, iar ulterior, în 1999, a avansat director de vânzări al gigantului american la biroul din București, scrie profit.ro.

Drăgan este absolvent al Universității Politehnice din Timișoara.

Comentarii

comentarii