Acasă Eveniment Timișoreni, atenţie la drumul spre Marea Neagră! Cum sunt jefuiţi șoferii prin...

Timișoreni, atenţie la drumul spre Marea Neagră! Cum sunt jefuiţi șoferii prin metoda “Manechinul”

1296
DISTRIBUIȚI

Semnal de alarmă pentru toţi şoferii care merg spre mare. Escrocii au găsit un nou mod de a jefui conducătorii auto care circulă pe drumul dintre Constanţa şi Medgidia: aşează un manechin pe carosabil şi aşteaptă ca şoferii să oprească.

Anumite persoane susțin, în mediul online, că pe drumul Constanța – Medgidia, în zona Nazarcea, există pericole, în sensul că puteți întâlni manechine întinse pe șosea, folosite de infractori tocmai ca șoferii să oprească și să fie jefuiți.

“Atenţie! Pe timp de noapte, pe drumul Constanţa-Medgidia (Nazarcea), în Culmea, se practică un mod ciudat de a înşela şoferii. Nişte oameni bolnavi la cap aşează un manechin îmbrăcat, întins pe carosabil cu faţă la pământ. Aceştia se aşteaptă că şoferii să oprească… deci, să nu picați în plasă! Nu ştiţi ce se poate întâmpla. Share Să afle şi alţii, poate cineva o să ia măsuri!”, este anunțul din mediul online. Persoana respectivă a precizat că preluat informația de la o persoană care a trecut prin așa ceva și ar fi sunat la 112.

Oamenii legii din Constanța nu confirmă deocamdată aceste aceste informațiim după cum scrie replicaonline.ro.

Comentarii

comentarii